Vacature Tandartsassistent Preventieassistent

Tandartsassistent Preventieassistent in Sassenheim

Preventieassistent/ Tandartsassistent

Ben jij preventieassistent/tandartsassistent en op zoek naar een leuke baan? Dat komt goed uit want wij zoeken een nieuwe collega voor onze locatie Tandartspraktijk Boschplein in Sassenheim. Wij zoeken iemand voor 3-4 dagen per week. De werkdagen zijn in ieder geval de dinsdag, woensdag en donderdag. De vierde dag is in overleg.

Preventieassistent/ Tandartsassistent

24-28 uur per week

Wat ga je doen?

Als tandartsassistent werk je samen met de tandarts als één team en draag je bij aan de beste behandeling van onze patiënten. Je bereidt hierbij behandelingen voor, ontvangt patiënten, assisteert de tandarts, steriliseert instrumenten en administreert de benodigde gegevens in Exquise.

Als preventieassistent voer je in opdracht van de tandarts of mondhygiënist zelfstandig preventie behandelingen uit. J e geeft hierbij voorlichting aan patiënten over het voorkomen van ontstoken tandvlees, poetsinstructies en adviezen om de mondhygiëne te verbeteren.

Wie ben jij?

 • Jij hebt een diploma tot tandartsassistent of preventieassistent , volgt de opleiding of hebt ervaring als tandartsassistent /preventieassistent.

 • Je kan zelfstandig een eigen programma preventiewerkzaamheden uitvoeren en instructies geven op het gebied van gebitsverzorging.

 • Jij hebt minimaal 1 jaar ervaring in deze functie

 • Jij bent in het bezit van een juiste titerbepaling (hepatitis B) of bent bereid om deze te behalen . Het is daarnaast een pré als jij in het bezit bent van een geldig röntgencertificaat

 • Jij spreekt en schrijft Nederlands op een uitstekend niveau

 • Jij bent representatief, patiëntgericht en communicatief vaardig

Wat bieden wij?

 • Een marktconform salaris , afhankelijk van jouw werkervaring

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een reiskostenvergoeding, vakantiegeld, pensioenregeling, fietsregeling en gezellige teamuitjes

 • Ontwikkelmogelijkheden via onze Fresh Academy

 • Een veelzijdige functie binnen een gezellig, enthousiast en professioneel team .

 • Personeelskorting op jouw tandheelkundige behandelingen

Over Tandheelkunde Praktijk Boschplein

Tandheelkunde praktijk Boschplein is een gezellige dorpspraktijk, gevestigd aan het Boschplein in het centrum van Sassenheim. De praktijk heeft 5 behandelkamers waarin de modernste apparatuur te vinden is , zo is er onder andere een Triosscanner en maakt de praktijk gebruik van Invisalign . Het hechte team bestaat uit circa 15 gemotiveerde professionals die werken volgens de slogan 'complete mondzorg voor het gehele gezin en service met een glimlach' Patiënten kunnen in de praktijk terecht voor o.a. preventie, mondhygiëne en algemene tandheelkunde. Parkeren kan gratis voor de deur en ook met het OV is de praktijk goed bereikbaar.

Onze Fresh
Academy

Vanuit goed werkgeverschap stimuleren we de groei van al onze medewerkers. Fresh Academy biedt je de kans om verder te leren en jezelf te ontwikkelen. Het aanbod bestaat uit meerdere cursussen en opleidingen, volledig aansluitend op jouw situatie en ontwikkeldoelen. Zo bouwen we met elkaar aan een lerende organisatie en een duurzame bedrijfscultuur.

Heb je nog een vraag? Neem contact op met onze recruiter:Functie:tandartsassistent preventieassistent
Startdatum:07-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Fresh Service Center via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Kaag
 2. Tandartsassistent Preventieassistent Fresh Service Center 07-02-2024

Bekijk ook andere vacatures