Vacature Ambulant Jeugdhulpverlener

Ambulant Jeugdhulpverlener in Warmond

Vacature Ambulant Jeugdhulpverlener, Zuid-Holland zuid

Dacht je even snel die ene leuke, nieuwe job te vinden die jou echt de uitdaging biedt die je zoekt, blijkt het toch niet zo makkelijk te zijn… Maar nu heb je beet! YOEP is anders. Komt dat even goed uit, want ons team in de Zuid-Holland zuid is op zoek naar een:

AMBULANT JEUGDHULPVERLENER (HBO)
(24 tot 36 uur per week)

Wie wij zoeken

Als ambulant jeugdhulpverlener ben je verantwoordelijk voor de individuele begeleiding en behandeling van kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar en hebt daarin je eigen cliënten-portefeuille. Individuele begeleiding of behandeling is gericht op het bevorderen of behouden van zelfredzaamheid, het groeien naar zelfstandigheid en/of participatie in de maatschappij. Vaak is dit ook op het snijvlak met onderwijs. Daarnaast betrek je het systeem van het kind of de jongere, zodat het gezin na het behalen van de doelen zelfstandig verder kan. In ons werk staat het contact met jongeren (6-18 jaar) met ontwikkelingsproblematiek centraal. Daarom vinden we het belangrijk dat jij goed met hen om kan gaan. Dit doe je door soepel een gesprek te voeren, scherp te luisteren en gericht door te vragen. En natuurlijk ben jij relaxed met dat wat jongeren bezighoudt, waardoor zij zich begrepen en thuis voelen bij ons. Intern zijn er voldoende opleidingsmogelijkheden om meer te leren over de doelgroep. Ben je op zoek naar een organisatie die nét wat anders is en heb je hart voor jongeren, lees dan zeker verder. Je zult deel gaan uitmaken van ons Wendbare team in regio Alblasserdam, Dordrecht en Gorinchem. De begeleiding vindt plaats op de locatie waar het nodig is. Dat kan thuis zijn, op een sportvereniging of op school.

WIE IS YOEP?

YOEP is in staat om een volledig trajecten van begeleiding, jeugdhulp en SGGZ aan te bieden voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen van 6 tot 23 jaar die vastlopen in hun functioneren en hun dagelijks leven. Bijzonder aan onze organisatie is dat wij werken volgens zelforganisatie. Het team neemt met elkaar besluiten en is verantwoordelijk voor het behalen van resultaten en de manier waarop we dat doen. Naast de inhoudelijke rol hebben de meeste teamleden één of meerdere rollen die nodig zijn om het team als geheel goed te laten draaien. We vinden het belangrijk dat zo'n rol goed aansluit op jouw interesse, je talenten en je energie. Wie bieden je dan ook graag de kans om een rol uit te proberen.

Bijzonder aan onze organisatie is dat wij werken volgens zelforganisatie. Het team neemt met elkaar besluiten en is verantwoordelijk voor het behalen van resultaten en de manier waarop we dat doen. Naast de inhoudelijke rol hebben de meeste teamleden één of meerdere rollen die nodig zijn om het team als geheel goed te laten draaien. We vinden het belangrijk dat zo'n rol goed aansluit op jouw interesse, je talenten en je energie. Wie bieden je dan ook graag de kans om een rol uit te proberen.

Ben je dus op zoek naar een écht leuke en uitdagende baan tussen de 24 tot 36 uur per week en heb jij een afgeronde hbo-opleiding (SPH, Pedagogiek of Social work) in combinatie met een SKJ-registratie voor Jeugd en gezinsprofessional en ben je in het bezit van een rijbewijs met eigen vervoer? Solliciteer dan nu bij YOEP! We hebben jou veel te bieden! Wat dacht je van:

 • Een contract voor bepaalde tijd voor één jaar, met de intentie tot een vaste aanstelling;
 • Een salaris op basis van CAO GGZ schaal 50 van € 3.218,00 tot een maximum van € 4.263,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (trede afhankelijk van kennis en ervaring);
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Woonwerk- en thuiswerkvergoeding;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Werkrooster in overleg;
 • Hybride werken;
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;
 • Jaarlijks een balansbudget van maximaal € 500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als brutoloon;
 • Een jaarlijkse YOEP-teambuilding dag.

 • (bereikbaar op kantoortijden)
GEÏNTERESSEERD?
Je CV met een korte toelichting kun je mailen naar .

Functie:ambulant jeugdhulpverlener
Startdatum:21-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3218 – 3218
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met YOEP! via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Kaag
 2. Ambulant Jeugdhulpverlener YOEP! 21-02-2024

Bekijk ook andere vacatures