Vacature Paraveterinair Medewerker

Paraveterinair Medewerker in Sassenheim

Hoofdstraat 135
2171 BA Sassenheim


Paraveterinair medewerker


Word jij onze nieuwe collega bij Dierenkliniek Teylingen in Sassenheim?
Onze recent aangenomen paraveterinair heeft helaas besloten ons te verlaten, waardoor we opnieuw op zoek zijn naar een enthousiaste collega. Wij zijn een zelfstandige eerstelijnspraktijk in de Bollenstreek, gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.
Ons team bestaat uit 3 dierenartsen en 4 paraveterinairen. We zoeken iemand met uitstekende communicatieve vaardigheden, een teamspeler, een doener en met een gezonde dosis humor. Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen binnen jouw interessegebied. Je staat nooit alleen en we hebben dagelijks overlegmomenten, als je dat fijn vindt.
Het aantal werkuren is bespreekbaar. Als je een gediplomeerd paraveterinair bent die zich hierin herkent, willen wij graag met jou kennismaken!
Onze kliniek biedt ruime mogelijkheden voor verdere ontwikkeling. We volgen de CAO en zijn lid van de BPW. Ook zijn we erkend als leerbedrijf door SBB.
Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en lijkt het je leuk om ons team te versterken? Stuur dan je CV, voorzien van een foto, en motivatie naar: t.a.v. . Voor aanvullende informatie kun je bellen naar .Functie:paraveterinair medewerker
Startdatum:06-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dierenkliniek Teylingen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag
  2. Paraveterinair Medewerker Dierenkliniek Teylingen 06-03-2024

Bekijk ook andere vacatures