Vacature Verpleegkundige

Verpleegkundige in Lisse

Lisse € 3.541 - € 5.335 per maand Wijkteam 24-36 uur, verpleegkundige

Vacature details Sollicitatie

Geen dag is het zelfde in deze betekenisvolle en afwisselende ambulante functie. Met jouw expertise help je cliënten met een ernstige psychiatrische aandoening met het hervinden van de regie op hun leven. Dit doe je vanuit hun eigen woonomgeving. Dit doe je samen met het enthousiaste en gedreven FACT-team in Lisse!


In jouw rol als SPV in het FACT-team krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je helpt cliënten met ernstige psychiatrische aandoeningen om vanuit hun thuissituatie zo goed mogelijk de regie op hun leven te hervinden. Onze cliënten kampen met een psychische kwetsbaarheid. Hoewel je altijd streeft naar een volledig herstel is dit niet in alle gevallen mogelijk. Binnen de beperkingen die een cliënt heeft, probeer je diegene daarom zo goed mogelijk te laten participeren in de maatschappij. Dit begint met thuis behandelen.


Dit doe je door:

 • Ondersteuning te bieden in het sociale en maatschappelijke herstel van cliënten;
 • Te monitoren of de behandelingen het gewenste effect hebben op de cliënt;
 • Afwisselend met je eigen caseload te werken en bij te springen bij je collega's waar nodig;
 • Nauw overleg te voeren met ketenpartners, naasten van cliënt en natuurlijk je eigen collega's
 • Mee te denken over zorginnovatie in het sociaal domein en aan de ontwikkeling richting goede GGZ;
 • Te bouwen aan je eigen expertise of je hier verder in te scholen. Denk daarbij aan behandelinhoudelijke aspecten op het gebied van autisme, psychose, CGT;
 • Participeren in de crisisdienst is mogelijk. Dit zijn diensten buiten kantooruren.

Lees hier de ervaring van Frank, SPV FACT-team Lisse:

Als SPV heb je een cruciale verbindende rol: je bewaakt het totaalplaatje van de behandeling, stelt samen met de patiënt een behandelplan en een signaleringsplan op en fungeert als de verbindende schakel tussen de regiebehandelaar, de patiënt, het systeem en andere zorgverleners. Buiten het totaalplaatje kijk je ook breder. Je kijkt naar systeeminventarisaties, verzorgt de bemoeizorg binnen de gemeente Lisse, Hillegom en Sassenheim en je neemt deel aan overleggen van de sociale wijkteams van de gemeentes. Geen dag is hetzelfde: het ene moment ben je bezig met geplande zorg, het andere moment moet je je agenda leegmaken om een crisis te beoordelen en daarna ben je samen met de GGD op huisbezoek om te kijken of bemoeizorg moet worden opgestart. Soms ben je onderweg naar een cliënt en belt een bezorgde huisarts je die om consult vraagt. De volgende dag zit je bij een sociaal wijkteam van de gemeente waarbij alle ketenpartners aanwezig zijn, zoals woningbouw, gemeente, jeugdzorg, politie en nog vele anderen om allerlei casussen te bespreken waarbij wij gevraagd worden onze expertise inzetten. Je hebt dan een adviserende rol en waar nodig wordt direct zorg opgestart.


Wie ben jij?

Om de functie van sociaal psychiatrisch verpleegkundige goed uit te kunnen voeren, ben je natuurlijk gemotiveerd om outreachend te werken in een enthousiast en gecertificeerd FACT-team. Je voelt je op je plek als verbindende schakel tussen cliënt, zijn of haar directe leefomgeving en je collega's. Je bent een netwerker en weet jij proactief mensen en instanties bij elkaar te brengen voor een beter zorgaanbod.


Verder beschik je over:

 • Een diploma hbo-verpleegkunde en een (bijna) afgeronde SPV-opleiding;
 • Een BIG registratie voor verpleegkundige;
 • Een rijbewijs en auto.

Waar ga je werken?

Je komt terecht in een divers, hecht en gezellig team. Veel van je collega's werken al langere tijd in dit team, want als je eenmaal van dit leuke team hebt geproefd wil je niet anders meer! Er is veel onderlinge betrokkenheid, zo zijn we goed op de hoogte van elkaars werkzaamheden en springen we regelmatig voor elkaar in. De sfeer is ontspannen, de lunches gezellig en er wordt dagelijks met elkaar gelachen. In wijkteam werken SPV'ers, casemanagers, twee psychiaters, GZ-psychologen, ervaringsdeskundige, verpleegkundig specialist, trajectbegeleider en maatschappelijk werker. Bijna alle disciplines zijn bij FACT Lisse vertegenwoordigd, waardoor we veel van elkaar kunnen leren en regelmatig bij elkaar aankloppen als we zelf ergens niet uitkomen. Dus zoek jij een gevarieerde baan als SPV in een ervaren team met fijne collega's? Dan ben je bij FACT Lisse zeker aan het juiste adres.


Wat krijg je van GGZ Rivierduinen?

 • Een onbepaalde tijd contract voor 28 tot 36 uur per week;
 • Een maandelijkse beloning tussen de €3.541 en €5.335 op basis van een 36-urige werkweek (FWG 60),
 • Een eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Reis- en onkostenvergoeding;
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen);
 • Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;
 • Opleiding en ontwikkeling via onze Rivierduinen Academie waarbij je de mogelijkheid hebt tot het volgen van zorginhoudelijke scholingsprogramma's en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met , of stuur een mail naar
Functie:verpleegkundige
Startdatum:30-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3541 – 5335
Uren per week:28 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Leapfrog via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Kaag
 2. Verpleegkundige Leapfrog 30-01-2024

Bekijk ook andere vacatures