Vacature Mondhygiënist

Mondhygiënist in Sassenheim

Mondhygiënist

Ben jij mondhygiënist en op zoek naar een nieuwe uitdaging ? Dat komt goed uit want wij zoeken een nieuwe collega voor onze praktijk Tandartspraktijk Boschplein in het hartje van Sassenheim. Wij zoeken iemand voor 2 dagen per week. De werkdagen zijn dinsdag en donderdag, eventueel extra dagen zijn in overleg.

Mondhygiënist

16-24 uur per week

Wat ga je doen?

Als mondhygiënist stel je behandelplannen op, voer je fluoridebehandelingen uit, maak je worteloppervlakken schoon en glad en geef je de patiënt uitgebreide voorlichting over mondhygiëne en gebitsverzorging.

Wie ben jij?

 • Jij hebt de opleiding mondzorgkunde afgerond en bent in het bezit van een diploma

 • Jij hebt ervaring als mondhygiënist

 • Jij bent in het bezit van een juiste titerbepaling (hepatitis B) of bent bereid om deze te behalen . Het is daarnaast een pré als jij in het bezit bent van een geldig röntgencertificaat

 • Jij spreekt en schrijft Nederlands op een uitstekend niveau

 • Jij bent representatief, patiëntgericht en communicatief vaardig

Wat bieden wij?

 • Een mooi honorarium (ZZP) of een marktconform salaris , afhankelijk van jouw werkervaring

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en gezellige teamuitjes

 • Ontwikkelmogelijkheden en bijscholing via onze Fresh Academy

 • Een veelzijdige functie binnen een gezellig, enthousiast en professioneel team .

Over Tandheelkunde Praktijk Boschplein

Tandheelkunde praktijk Boschplein is een gezellige dorpspraktijk, gevestigd aan het Boschplein in het centrum van Sassenheim. De praktijk heeft 5 behandelkamers waarin de modernste apparatuur te vinden is , zo is er onder andere een Triosscanner en maakt de praktijk gebruik van Invisalign . Het hechte team bestaat uit circa 15 gemotiveerde professionals die werken volgens de slogan 'complete mondzorg voor het gehele gezin en service met een glimlach' Patiënten kunnen in de praktijk terecht voor o.a. preventie, mondhygiëne en algemene tandheelkunde. Parkeren kan gratis voor de deur en ook met het OV is de praktijk goed bereikbaar.

Onze Fresh
Academy

Vanuit goed werkgeverschap stimuleren we de groei van al onze medewerkers. Fresh Academy biedt je de kans om verder te leren en jezelf te ontwikkelen. Het aanbod bestaat uit meerdere cursussen en opleidingen, volledig aansluitend op jouw situatie en ontwikkeldoelen. Zo bouwen we met elkaar aan een lerende organisatie en een duurzame bedrijfscultuur.

Heb je nog een vraag? Neem contact op met onze recruiter:Functie:mondhygiënist
Startdatum:07-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Fresh Service Center via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Kaag
 2. Mondhygiënist Fresh Service Center 07-02-2024

Bekijk ook andere vacatures