Vacature Pedagogisch Medewerker

Pedagogisch Medewerker in Warmond

Pedagogisch Medewerker | BSO Ooievaarsnest

Als pedagogisch medewerker ben jij er iedere dag voor de kinderen en jouw collegas. Jij zorgt ervoor dat de kinderen in een fijne en veilige omgeving kunnen spelen, ontwikkelen en groeien. Jij bent dé (pedagogisch) expert en jouw deskundigheid is van belang. Daarnaast draait het natuurlijk ook om lol hebben met je collegas, leuke teamuitjes en jouw persoonlijke ontwikkeling. Bij sta jij als medewerker centraal

12 uur

Herenweg 80, Warmond

Pedagogisch Medewerker | BSO Ooievaarsnest

clock

12 uur

Over de locatie

Onze bso Ooievaarsnest ligt aan de Herenweg in Warmond. We hebben gezellige binnen- en buitenruimtes om eindeloos te ontdekken en te spelen en de sfeer in onze drie groepen is helemaal top! Onze bso-kinderen hebben hun eigen gezellige ruimte waar ze lezen, knutselen, of gewoon even chillen en kletsen met vrienden, het mag allemaal! Onze deuren staan meestal open: iedereen kent elkaar en speelt met elkaar en dat is reuze gezellig. Natuurlijk gaan we ook elke dag naar buiten. Ons buitenterrein biedt voldoende ruimte om te rennen, spelen, ravotten en lekker kliederen met de waterpomp. In onze bso werken we met thema's over natuur, voeding en techniek. En vergeet onze workshops niet. "Kijk mam, zelf gemaakt: een olifantje van speksteen!" Super populair zijn onze judo-, dans- en theaterworkshops in de gymzaal van Het Trefpunt, je ziet de kinderen genieten en de uren vliegen voorbij!

Wat ga je verdienen?

Wil je weten wat je gaat verdienen als je bij aan de slag gaat als pedagogisch medewerker? Vul snel de salarischeck in met jouw gewenste uren en jaren ervaring en je komt achter je bruto maandsalaris.

Doe de diplomacheck!

Wil je weten of jouw diploma kwalificeert voor de functie van pedagogisch medewerker? Of dat je wellicht al met een aanvullend bewijs bij ons aan de slag mag? Vul jouw diplomanaam in en ontdek het gelijk.

Onze arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij jou wanneer je bij aan de slag gaat

Een salaris passend bij jouw werkervaring (o.b.v. CAO Kinderopvang).

Een collectieve zorgverzekering.

Het sollicitatieproces

Benieuwd naar het sollicitatieproces bij ? Hieronder staat per stap beschreven wat je kan verwachten van jouw Journey. Solliciteer snel en maak het zelf mee! Heb je nog vragen of verbeteringen over het sollicitatieproces, mail naar .Functie:pedagogisch medewerker
Startdatum:03-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:12 – 12

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Partou via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag
  2. Pedagogisch Medewerker Partou 03-11-2023

Bekijk ook andere vacatures