Vacature Service Manager

Service Manager in Sassenheim

 • Redactie Kaag
 • 27-12-2023

Service Manager in Sassenheim

Join the
Family

Service Manager - Sassenheim


Werken bij Scania is werken aan een premium product in een veelzijdige en uitdagende omgeving. In deze omgeving krijgen medewerkers de ruimte om zich zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen. Scania is niet alleen King of the Road voor haar klanten, maar ook voor haar medewerkers.

In de functie van Service Manager bij Scania ben jij verantwoordelijk voor het leiden van je werkplaats van A tot en met Z. Als een echte People-manager zorg je er dagelijks voor dat de werkplaats draait en staat het welzijn van jouw medewerkers op nummer één. In deze rol geef jij leiding aan jouw team, bestaande uit 12 fte's. Het team bestaat uit Bedrijfsautomonteurs, één Service- en één Customer Advisor en een Parts Advisor. Je beschikt over een sterke dosis communicatievaardigheden. Deze zet jij in om jouw team te motiveren, stimuleren en te behouden.
Jouw commerciële vaardigheden spelen een belangrijke rol met betrekking tot het verkrijgen en behouden van klanten én medewerkers. Jij draagt de verantwoording om de werkplaats van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden te voorzien, waarbij ook het getrokken materieel een belangrijke plaats inneemt in jouw business. Er wordt van je verwacht het service-volume tevergroten en de klanttevredenheid te verhogen. Jij motiveert jouw team om samen de gestelde
doelen te behalen en om vervolgens samen het maximale rendement uit jouw vestiging te halen.

Daarnaast realiseer je het budget van de vestiging en ben je verantwoordelijk voor de omzet, kosten en EBIT. Naast het rapporteren aan de ondersteun jij hem ook op het gebied van service.


Wij bieden:

 • Een goed salaris, 13e maand, winstdeling, 8% vakantiegeld
 • 24 vakantiedagen, 13 ADV dagen of de keuze om deze maandelijks uitbetaald te krijgen
 • Laptop, telefoon en auto van de zaak
 • Een tegemoetkoming in de studiekosten en gespecialiseerde Scania-cursussen
 • De ruimte en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen
 • Werken in een fantastisch team met een collegiale sfeer!

Jouw profiel:

 • HBO werk- en denkniveau (door opleiding of ervaring) met een technische specialisatie
 • Ervaring in de truckdealerbranche is gewenst
 • Leidinggevende capaciteiten
 • Kennis van de Engelse taal
 • Commercieel gevoel en goede communicatieve eigenschappen
 • Gevoel voor procesmatig denken/werken

Binnen deze positie leg je direct verantwoording af aan onze . Heb je naar aanleiding van deze vacature vragen, opmerkingen of suggesties; Voel je vrij om voor meer informatie contact op te nemen met , , via het nummer .


© Copyright Scania Nederland B.V. 2016 All rights reserved. Postbus 9598 4801 LN, Spinveld 57, 4815 HV Breda / T Kv-nummerK:


Functie: service manager Startdatum: 26-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40 Neem dan contact op met Scania via onbekend of onbekend.

Functie:service manager
Startdatum:25-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Scania via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Kaag
 2. Service Manager Scania 25-12-2023

Bekijk ook andere vacatures