Vacature Assistent Vestigingsmanager

Assistent Vestigingsmanager in Warmond

Assistent Vestigingsmanager

Purmerend

24 - 40 uur

Assistent Vestigingsmanager

Purmerend

24 - 40 uur

Als assistent vestigingsmanager van Monkey Town ontwikkel jij je verder tot een allround operationeel leidinggevende . Jij houdt samen met de vestigingsmanager altijd het overzicht over jouw Monkey Town vestiging. Je kent alle ins-en-outs op het gebied van gastvrijheid, service, veiligheid en onderhoud. Samen met de manager sturen jullie op de resultaten van de vestiging op basis van KPI's. Je ondersteunt daarbij de manager in het organiseren van activiteiten, verrichten van klein onderhoud en de lokale marketing. Verder rooster je bij afwezigheid van de manager jullie medewerkers in en houdt de vestiging netjes. Je hebt je administratie op orde. Gasten komen graag in jouw Monkey Town vestiging omdat ze bij jou de beleving krijgen die ze verwachten.

'Tuurlijk wil je bij Monkey Town werken!

Wij bieden je

 • Een heel afwisselende baan met veel eigen verantwoordelijkheid;
 • Een (fulltime)salaris tussen € 2.300 en € 2.600 bruto per maand;
 • 8% vakantiegeld;
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis;
 • Reiskostenvergoeding (onder voorwaarden);
 • Een uitgebreid intern trainings- en opleidingsprogramma;
 • Mogelijkheden je te ontwikkelen tot vestigingsmanager;
 • Gratis spelen voor jouw kinderen bij al onze eigen Monkey Town en Street Jump vestigingen *;
 • Deelname aan een Employee Benefits Programma.

* let op: dit geldt alleen voor de volgende vestigingen: StreetJump Diemen, Heerlen en Warmond, Monkey Town Amersfoort, Amsterdam-Osdorp, Bleiswijk, Breda, Diemen, Eindhoven, Gouda, Heerlen, Rijswijk, Spijkenisse, Warmond en Bungelland Rotterdam

Hoe ziet jouw dag als assistent vestigingsmanager eruit?

Wie wij zoeken

Heb jij minimaal een MBO-4 opleiding, bijvoorbeeld in hospitality, leisure of horeca ? Heb je al wat ervaring als (assistent) bedrijfsleider, floor manager, store manager in de horeca of retail? Fantastisch! Als je daarnaast ook verantwoordelijkheidsgevoel hebt, snel kunt schakelen en goed kunt samenwerken , dan pas jij perfect in de rol van assistent vestigingsmanager! De werkdruk kan hoog zijn, maar gastvrijheid, service en kwaliteit verlies je nooit uit het oog en als er iets onverwachts gebeurt, sta jij stevig in je schoenen.Functie:assistent vestigingsmanager
Startdatum:16-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2300 – 2600
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Monkey Town via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Kaag
 2. Assistent Vestigingsmanager Monkey Town 16-02-2024

Bekijk ook andere vacatures