Vacature Technical Manager

Technical Manager in Sassenheim

Technical Manager

ID lavoro

150201

Pubblicato

09-gen-2024

Settore di attività

GWS Segment

Tipo di lavoro

A tempo pieno

Aree di interesse

Ingegneria/Manutenzione, Gestione delle Strutture

Luogo/hi

Sassenheim '- Zuid-Holland - Netherlands

Als Technical Manager bij CBRE GWS ga jij on-site voor onze klant Akzonobel locatie Sassenheim werken. Akzonobel is expert op het gebied van het ontwikkelen, fabriceren en verkopen van verf en coatings. Toonaangevende merken - waaronder Flexa, Sikkens, International en Interpon - worden aan klanten overal ter wereld geleverd, maar Akzonobel maakt ook speciale verven voor auto's, schepen en vliegtuigen.


Wat ga je doen?

Als Technical Manager ben je verantwoordelijk voor alle hard services op locatie welke binnen de scope van CBRE vallen: professioneel technisch beheer van gebouwgebonden installaties én laboratorium apparatuur. Je geeft direct leiding aan een team van specialisten: een teamleider/-planner, 2 technisch coördinatoren en 2 maintenance engineers.


Daarnaast onderhoud je contacten met contractors, geeft advies over energiebesparingen en behoud goed contact met de operatie. Zorgdragen dat rapportages met betrekking tot het onderhoud aan installaties op een juiste manier worden gedocumenteerd en toezien op de naleving van de health, safety & environment (HSE) richtlijnen vallen tevens binnen de verantwoordelijkheid. Aanvullend coördineer en houd je toezicht op onderhoudswerkzaamheden die uitgevoerd worden door de operatie. Je ondersteunt kleine projecten en rapporteert aan de Site Facility Manager.


Het blijven ontwikkelen van de professionele relatie met de klant (Stakeholdermanagement) door tijdig informeren van belanghebbenden over de voortgang, onregelmatigheden en/of afwijkingen is tenslotte ook een belangrijk aandachtspunt.


Wat heb je ons te bieden?

Wat heb je ons te bieden? In de dienstverlening die CBRE GWS haar klanten biedt, staan kwaliteit en service voorop. Voor jou betekent dit, dat houding en attitude een doorslaggevende factor vormt voor CBRE in de keuze voor onze nieuwe collega. Idealiter neem jij daarnaast het volgende mee:

 • Een afgeronde HBO opleiding (Elektrotechniek of Werktuigbouw);
 • Minimaal 3 jaar kennis en ervaring met Asset Management;
 • Relevante werkervaring met het aansturen van multidisciplinaire teams;
 • Je bent stressbestendig en je hebt goede communicatieve vaardigheden;
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

D it hebben wij jou te bieden!

Bij CBRE GWS vinden wij dat we jou een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden en een fijne cultuur kunnen aanbieden. De cultuur zul je zelf moeten beleven; de belangrijkste arbeidsvoorwaarden sommen we alvast voor je op:

 • Salaris tot €80.000,- bruto/per jaar (afhankelijk van kennis en ervaring);
 • Interessante bonusregeling;
 • Laptop en telefoon;
 • Vaste pensioenregeling én optionele collectieve ziektekosten- en woonhuisverzekeringen;
 • 8,33% Vakantiegeld, 25 vaste verlofdagen, 12 ADV en tot 10 verlofdagen aan te kopen én 2 bonus verlofdagen bij 1 jaar niet ziek!;
 • Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden middels de GWS Academy of externe opleiders.

Over CBRE GWSFunctie:technical manager
Startdatum:10-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:6173 – 6173
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CBRE via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Kaag
 2. Technical Manager CBRE 10-01-2024

Bekijk ook andere vacatures