Vacature Farmaceutisch Medewerker

Farmaceutisch Medewerker in Warmond

  • Redactie Kaag
  • 13-01-2024

Farmaceutisch Medewerker in Warmond

Farmaceutisch medewerker

  • Geplaatst op 11 januari 2024

Wij zoeken een enthousiaste collega die op zoek is naar een veelzijdige functie. Je helpt mee aan het leveren van medicijnen aan patiënten in zorginstellingen.

Verpakapotheek Warmond

Verpakapotheek combineert een instellingsapotheek met een GDS-apotheek. Wij zijn een groeiend en dynamisch bedrijf dat doelmatig farmaceutisch maatwerk levert aan patiënten van zorginstellingen en ziekenhuizen door het gehele land. Wij werken vanuit drie vestigingen (Amsterdam, Warmond en Ede).

Vanuit onze locatie in Warmond wordt alle medicatie voor de patiënten in zorginstellingen klaargemaakt en afgeleverd. Je belangrijkste taak is het meehelpen aan het pakken en verpakken van geneesmiddelen binnen het instellingenteam. Je werkt met leuke collega's en altijd binnen onze kwaliteitsnorm. Werkzaamheden zijn onder meer logistieke werkzaamheden, bestellingen controleren en opruimen, klaarmaken van recepten, en vervaldatum controle.

Wij zoeken iemand die:

• Flexibel en leergierig is.
• De Nederlandse taal goed beheerst.
• Goed kan omgaan met computerprogramma's.
• Oog heeft voor kwaliteit.

Wat bieden wij?

Wij bieden een afwisselende functie in een open en prettige bedrijfscultuur. Groei en ontwikkeling staan bij ons centraal. Verder bieden wij:
• Een passend salaris conform schaal 3 van de CAO Apotheken (startsalaris € 2.144,33 op basis van 36 uur, bij relevante werkervaring is een hoger salaris bespreekbaar).
• Aandacht voor een goede werk/privé balans.

Neem voor meer informatie over de functie contact op met , , via , keuze 1. Heb je interesse dan zien we je motivatie en CV graag tegemoet via .

Heb je vragen over de vacature(s)
of over werken bij Verpakapotheek?
Neem dan contact op met
van de afdeling HR.


Functie: farmaceutisch medewerker Startdatum: 12-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: 2144 - 2144 Uren per week: 24 - 32 Neem dan contact op met Verpakapotheek via onbekend of onbekend.

Functie:farmaceutisch medewerker
Startdatum:20-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2144 – 2144
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Verpakapotheek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag
  2. Farmaceutisch Medewerker Verpakapotheek 20-01-2024

Bekijk ook andere vacatures