Vacature Pedagogisch Medewerker

Pedagogisch Medewerker in Sassenheim

Pedagogisch Medewerker | BSO Speurneuzen Sassenheim

Aan de slag op een kinderopvang bij jou in de buurt, op de dagen dat jij beschikbaar bent. Dat is werken op de BSO bij ! Ben jij actief en enthousiast? Houd je van sport? Of doe je liever iets creatiefs met de kinderen? Als pedagogisch medewerker op de BSO neem jij je hobby's mee naar je werk en draag jij bij aan de ontwikkeling van kinderen. Jij zorgt ervoor dat de kinderen in een fijne en veilige omgeving kunnen spelen, ontwikkelen en groeien.

Menneweg 53, Sassenheim

Pedagogisch Medewerker | BSO Speurneuzen Sassenhei...

clock

Over de locatie

Onze buitenschoolse opvang vind je in het prachtig verbouwde politiebureau aan de Menneweg in Sassenheim. Er zijn 3 bso groepen ingedeeld op leeftijd. Zo kunnen wij de kinderen een tof activiteitenprogramma aanbieden dat helemaal past bij hun leeftijd en interesses. Bij onze bso kun je in de buurt (gratis) parkeren.

Wat biedt ?

checkmarkshape
  • Bruto maandsalaris van €2.552,- tot €3.421,- op basis van 36 uur

  • Jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband

  • 26 vakantiedagen per jaar, een goede pensioenregeling en 3% eindejaarbonus

  • Reiskostenvergoeding, of je nu met de fiets, de bus of met de auto komt

  • Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling: 600+ trainingen in de Academie

Dit ben jij

checkmarkshape
  • Een afgeronde kindgerichte opleiding op mbo 3 of 4 niveau, of hbo-opleiding waarbij de opvoeding en ontwikkeling van kinderen centraal staat. Je mag daarmee vanaf het vierde leerjaar in de kinderopvang aan de slag. Wil je weten of jouw opleiding geschikt is? Doe de diplomacheck hieronder!

  • Vrolijk, actief en initiatiefrijk

  • Je hebt oprechte interesse in kinderopvang en de ontwikkeling van kinderen

Wat ga je verdienen?

Wil je weten wat je gaat verdienen als je bij aan de slag gaat als pedagogisch medewerker? Vul snel de salarischeck in met jouw gewenste uren en jaren ervaring en je komt achter je bruto maandsalaris.

Doe de diplomacheck!

Wil je weten of jouw diploma kwalificeert voor de functie van pedagogisch medewerker? Of dat je wellicht al met een aanvullend bewijs bij ons aan de slag mag? Vul jouw diplomanaam in en ontdek het gelijk.

Een salaris passend bij jouw werkervaring (o.b.v. CAO Kinderopvang).

Een collectieve zorgverzekering.

Het sollicitatieproces

Benieuwd naar het sollicitatieproces bij ? Hieronder staat per stap beschreven wat je kan verwachten van jouw Journey. Solliciteer snel en maak het zelf mee! Heb je nog vragen of verbeteringen over het sollicitatieproces, mail naar .Functie:pedagogisch medewerker
Startdatum:24-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2552 – 3421
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Partou via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag
  2. Pedagogisch Medewerker Partou 24-01-2024

Bekijk ook andere vacatures