Vacature Orthopedagoog / Gedragswetenschapper

Orthopedagoog / Gedragswetenschapper in Sassenheim

Wil jij van betekenis zijn voor leerlingen in het vso binnen het Forensisch Centrum Teylingereind?

De Burcht verzorgt voortgezet speciaal onderwijs (vso) aan jongeren van 12 tot 24 jaar, die verblijven in Forensisch Centrum Teylingereind in Sassenheim. Na een oriëntatieperiode van veertien dagen, weet een leerling wat zijn talenten en ontwikkelingskansen zijn. Wij bieden daarna competentiegericht onderwijs, in een mix van theorie, praktijk en sport.

Voor De Burcht in Sassenheim zijn wij op zoek naar een orthopedagoog / gedragswetenschapper voor minimaal 4 dagen per week.

Wat breng je mee?
Onderzoek en advies combineren met ontwikkeling van beleid? Ook met leerlingen bezig zijn en collega's coachen? Kun jij goed samenwerken en ben jij sociaal en communicatief vaardig? Je hebt affiniteit met netwerken en bent echt een verbinder. Herken jij je in onze kernwaarden en onderwijsvisie? Wil jij blijven leren? Reageer dan snel!

Wat doe je?
Wat heeft deze leerling nodig en wat is het best mogelijke toekomstperspectief? Jij adviseert over de juiste pedagogische aanpak en didactische ondersteuning en bespreekt plannen, voortgang en methodes. Je ontwikkelt beleid voor de ondersteuningsstructuur en lid van de commissie van begeleiding. Je werkt samen met onze instellingspartner Teylingereind, leerlingen, ouders, onderwijsgevenden en diverse netwerkpartners in onderwijs en jeugdhulp. Je geeft werkbegeleiding aan collega's en doet observaties in de klas. Je bent verantwoordelijk voor het hele proces van instroom van een leerling tot uitstroom (warme overdracht). Je bent bekend met de PDCA-cyclus.

Als gedragsdeskundige heb je academisch werk- en denkniveau. Je hebt de master orthopedagoog, gedragswetenschapper of psychologie afgerond.

Is er nog aanvullende scholing nodig? Dan denken we graag met je mee.

Waar kun je op rekenen?
- De aanstelling is voor minimaal 0,8 fte.
- Werkdagen in overleg.
- Vooralsnog een tijdelijk contract in verband met zwangerschapsverlof, mogelijk uitzicht op een vast dienstverband.
- Inschaling in schaal 11 of 12, conform cao po, afhankelijk van de invulling van de vacature en ervaring.
- Aloysius wil graag een inspirerend en goed werkgever zijn. Daar horen ook goede arbeidsvoorwaarden bij (klik).

Locatie Sassenheim

Sluitingsdatum 05-03-2024

Contactpersonen
mobiel:


Werken bij Aloysius
Leidsevaart 2
2215 RE VOORHOUT

Werken bij Aloysius is een website van de Aloysius Stichting

Functie:gedragswetenschapper / orthopedagoog
Startdatum:06-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Aloysius via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag
  2. Orthopedagoog / Gedragswetenschapper Aloysius 06-02-2024

Bekijk ook andere vacatures