Vacature Mondhygiënist

Mondhygiënist in Sassenheim

Mondhygiënist

Sassenheim

16-24 uur

Vaste baan/ZZP

Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging als mondhygiënist ? Perfect! Wij zoeken namelijk per direct een enthousiaste collega voor minimaal 2 dagen per week in onze praktijk Tandartspraktijk Boschplein in het hartje van Sassenheim . De werkdagen zijn dinsdag en donderdag, eventueel extra dagen zijn in overleg.

Je komt in een hecht team terecht en jouw nieuwe collega's helpen je als je ondersteuning nodig hebt. Denk jij patiëntgericht, ben je zelfstandig en sociaal en staat kwaliteit voor jou voorop? Dan maken wij heel graag kennis met jou!

Onze praktijk (5 behandelkamers) streeft naar hoogwaardige tandheelkundige zorg, uitgevoerd door een professioneel, gemotiveerd team dat de laatste ontwikkelingen op de voet volgt. De meest moderne materialen en apparatuur worden gebruikt voor alle behandelingen.

In onze praktijk streven we naar een uitgebalanceerd team met ervaren en minder ervaren medewerkers. Er is genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen d.m.v. diverse cursussen & opleidingen. Je wordt gehoord en je voelt je op een ontspannen manier verantwoordelijk. Je wordt gefaciliteerd en geïnformeerd.

Onderling regelen wij heel veel, maar achter de schermen staat het Fresh Service Center ons ter beschikking. Administratie wordt ons daardoor uit handen genomen en kwaliteit gewaarborgd. Jij hoeft je daarom alleen te richten op de voorbereiding, uitvoering en afhandeling van de patiëntbehandeling.

Vanuit goed werkgeverschap stimuleren we de groei van al onze medewerkers. Fresh Academy biedt je de kans om verder te leren en jezelf te ontwikkelen. Het aanbod bestaat uit meerdere cursussen en opleidingen, volledig aansluitend op jouw situatie en ontwikkeldoelen. Zo bouwen we met elkaar aan een lerende organisatie en een duurzame bedrijfscultuur.

Als mondhygiënist stel je behandelplannen op, voer je fluoridebehandelingen uit, maak je worteloppervlakken schoon en glad en geef je de patiënt uitgebreide voorlichting over mondhygiëne en gebitsverzorging.

Wie zoeken wij?

Het is in ieder geval een vereiste dat je een afgeronde opleiding Mondzorgkunde op hbo-niveau hebt afgerond en al enige ervaring hebt als mondhygiënist. Even belangrijk is dat je representatief, patiëntgericht en communicatief sterk bent. Vanzelfsprekend kun je goed samenwerken met tandartsen, maar ben je ook zeer zelfstandig.

Een mooi honorarium of salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, ontwikkelingsmogelijkheden en een veelzijdige functie binnen een gezellig, enthousiast en professioneel team.

Sta jij nu helemaal in de startblokken om bij ons aan de slag te gaan?

Solliciteer dan meteen, zodat wij kennis met elkaar kunnen maken! Klik op de sollicitatiebutton of neem contact op met onze .


Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek maken we (digitaal) kennis, bespreken we wat we voor elkaar kunnen betekenen en wat de mogelijkheden binnen Fresh zijn.Functie:mondhygiënist
Startdatum:27-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Fresh Service Center via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag
  2. Mondhygiënist Fresh Service Center 27-01-2024

Bekijk ook andere vacatures