Vacature (Arbo Verpleegkundige

(Arbo Verpleegkundige in Sassenheim

(Arbo) Verpleegkundige (20 - 24 uur per week)

Heb jij ervaring in de zorg maar wil je niet meer onregelmatig werken? Of zoek je naar een andere werkomgeving dan een ziekenhuis of huisartsenpraktijk? Dan willen wij jou graag ontmoeten!

Bij een kleinschalige arbodienst als Optimaal Werk vind je zingeving in je werk en lever je een belangrijke bijdrage aan het welzijn van de klanten en hun werknemers. We zien de werknemers als het kapitaal van een organisatie. Wij gaan voor kwaliteit en zetten onze kennis, tijd en energie graag in voor onze klanten en hun werknemers.

Optimaal Werk heeft een compact, dynamisch team en is groeiende. Vanwege uitbreiding van ons medische team zoeken wij een:

Arboverpleegkundige 20-24 uur per week

Wat ga je doen?
Met jouw medische achtergrond heb jij een belangrijke rol in het verzuimproces. Je bent de schakel tussen werkgever, werknemer, casemanager en bedrijfsarts. Je adviseert over belastbaarheid en duurzame inzetbaarheid en je helpt bij het reduceren en voorkomen van verzuim. Je voert (telefoon)gesprekken met verzuimende medewerkers waarbij re-integratie centraal staan. Je werkt tijdens kantooruren, hebt weinig fysieke belasting en behandelt veel verschillende zaken. Het zelf uitvoeren van medische handelingen en onderzoeken is zeer beperkt, je kennis hiervan is echter heel belangrijk. We zoeken een collega voor drie dagen per week. De dagen kunnen in overleg worden afgestemd.

Wie ben jij?
Jij bent empathisch, integer, gezellig en hands on. Je hebt kennis van sociale- en arbowetgeving. Daarnaast ben je natuurlijk een fijne collega .
Medische kennis en een BIG- registratie zijn gewenst voor deze functie. Wij denken aan bijvoorbeeld de opleidingen HBO-V, MBO-V of MBO Doktersassistente.

Wie zijn wij?
Je proeft het enthousiasme onder onze collega's; iedereen helpt elkaar met als doel om onze klanten vérder te helpen, zodat zij optimale resultaten behalen. We moedigen eigen initiatief aan en stimuleren elkaar om zowel op persoonlijk als professioneel vlak te groeien. De balans tussen werk en privé vinden we belangrijk en daar krijg je bij ons (regel)ruimte voor. En vanzelfsprekend zijn de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden goed ingevuld.

Wij bieden:
Enthousiaste en gezellige collega's in een compact team, een fijne werkplek die goed bereikbaar is en de mogelijkheid om parttime of fulltime te werken.

Interesse? Reageer snel!
Stuur meteen je motivatiebrief met CV naar . Vragen? Bel met via
.

Warmonderweg 1A
2171 AH SassenheimFunctie:arbo verpleegkundige
Startdatum:15-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:20 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Optimaal Werk B.V.;Arbo Bollenstreek;Arbo Holland Rijnland;Arbo Duin- en Bollenstreek;Arbo via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag
  2. (Arbo Verpleegkundige Optimaal Werk B.V.;Arbo Bollenstreek;Arbo Holland Rijnland;Arbo Duin- en Bollenstreek;Arbo 15-12-2023

Bekijk ook andere vacatures