Vacature Operator 5 ploegendienst

Operator 5 ploegendienst in Sassenheim

Als Operator ben je werkzaam in de regio Leiden in een 5-ploegendienst en is geen dag hetzelfde. Hierbij ben je verantwoordelijk voor jouw productielijn en het gehele proces tot einde product. Daarnaast heerst er een fijne sfeer en kunnen wij een salaris bieden van €2.700,- a €3.100,- bruto per maand exclusief ploegentoeslag a 28,5%.

Wij bieden

• Een uitstekend salaris tussen de €2.700,- a €3.100,-- bruto per maand bij gemiddeld 36 uur per week, conform cao. Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring.

• Reiskostenvergoeding en uitstekende ploegentoeslag van 28,5%;

• De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen d.m.v. interne trainingen/opleidingen;

• Prettige werksfeer en (steeds) moderne productietechnieken.

Als Operator 2 ploegen binnen de productieomgeving van onze opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor het instellen van de machines en het bewaken en besturen van procesparameters. Je zorgt voor een tijdige aan- en afvoer van hulpmiddelen en verbruiksmaterialen. Als Operator voer je kwaliteitsmetingen uit en inspecteer je de technische staat van de productieapparatuur. Indien een (eenvoudige) technische storing zich voordoet verhelp je deze. Tot slot instrueer je de medewerkers aan de lijn en zal je jouw collega's altijd assisteren, waar nodig. In de komende jaren staat verdere vernieuwing van apparatuur op de planning. Ga jij deze uitdaging aan en groei je mee?

Je werkplek

Al meer dan 80 jaar produceert de organisatie hoogwaardige voedingsmiddelen. Met goed opgeleide mensen weten ze hun klanten te verrassen en leveren ze inmiddels al jaren voor deze private labels. Hierdoor ligt de focus op constante innovatie, kwaliteit en samenwerking met de twee dochterondernemingen in Zwitserland en Oostenrijk.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als operator (binnen de voedingsmiddelenindustrie is een pré);
  • Je spreekt de Nederlandse taal;
  • Jij kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Bij voorkeur heb je een afgeronde opleiding procestechniek (niveau) of Vapro A of B;
  • Je staat open om in een 5 ploegendienst te werken. (4 wekelijks rooster)

van nes + plaisier

Wanneer je solliciteert via van nes + plaisier heb jij voorsprong op de concurrentie. Naast jouw CV stellen wij een profiel van je op en vertellen wij onze klant waarom jij dé kandidaat bent voor deze functie. Daarnaast zoeken wij graag actief met je mee in de omgeving naar de baan die bij jou past!

Solliciteren?

Mocht je willen solliciteren op deze vacature, kan dat door te klikken op de 'solliciteren' button. Voor vragen kan je contact opnemen met Steven Koorevaar via skoorevaar@vannesenplaisier.nl of via 0180 - 82 08 24. Meer weten over onze werkwijze of benieuwd naar andere vacatures binnen de operator sector? Bezoek onze website www.vannesenplaisier.nl.Functie:Operator inpak, Operators
Startdatum:31-01-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2700 – 3100
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Nes + Plaisier personeelsdiensten b.v. via onbekend of 31682170819. Of bezoek hun website https://www.vannesenplaisier.nl/job/operator-5-ploegendienst_4983/application.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag
  2. Operator 5 ploegendienst Van Nes + Plaisier personeelsdiensten b.v. 31-01-2024

Bekijk ook andere vacatures