Vacature Senior HR manager EMEA

Senior HR manager EMEA in Sassenheim

Human Resources Manager, HR-director, fulltime, Bollenstreek, Productie, MT-lid, HR Business Partner

Jouw nieuwe werkgever

Jouw nieuwe werkgever is een internationale productieorganisatie met plusminus 140 medewerkers in Nederland. Daarnaast hebben zij nog medewerkers in EMEA waar je verantwoordelijk voor bent (Matrix organisatie).

Jouw nieuwe rol

We zijn op zoek naar een zeer bekwame en ervaren ondernemende HR-manager met een productieachtergrond. Je werkt nauw samen met de business om op die manier een belangrijke bijdrage te leveren aan het realiseren van de doelstellingen van de organisatie.

Je adviseert en faciliteert leidinggevenden en medewerkers op gebied van o.a. performance management, talent reviews, succession planning, training & development, organisatie-inrichting, verzuim, recruitment en arbeidsrecht. Daarnaast geef je leiding aan 2 medewerkers binnen het HR-team. Een belangrijke taak is om het leadership team verder vorm te geven.

In deze rol onderhoud je de contacten met de Ondernemingsraad en maak je onderdeel uit van het managementteam. Ik ben op zoek naar een HR-professional die effectief kan schakelen op corporate internationaal niveau en de dagdagelijkse HR-werkzaamheden op locatie. Je rapporteert aan de Managing Director in Nederland en een dotted line nar de VP HR in Amerika.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn

We zijn op zoek naar een ervaren HR-manager met minimaal 7 jaar werkervaring binnen een internationale productieorganisatie (maakindustrie is een harde eis!) met een gedegen kennis van het Nederlandse arbeidsrecht. Kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is een vereiste. Verder ben je voor 32 tot 40 uur per week beschikbaar en je communicatief overtuigend. Kennis van Workday en ADP is gewenst. Ervaring binnen een (kleinere) organisatie die onderdeel uitmaakt van een multinational is een grote plus. Het betreft een rol voor 40 uur per week, waar zichtbaarheid op de locatie een vereiste is. Ook zul je zo nu en dan op hun locatie in Woerden worden verwacht.

Wat krijg je hiervoor terug

Een interessante rol binnen een financieel gezonde internationale organisatie waar de medewerker centraal staat. De rol biedt een salaris van maximaal EURO 125.000,- + 30 vakantiedagen en 15% bonus OF een maximaal salaris van EURO 115.000,-- + 30 vakantiedagen, 15% bonus en een auto van de zaak. Als sparringpartner van de managing director ben je echt in staat om het verschil te maken binnen deze organisatie. Een contract voor onbepaalde tijd wordt aangeboden bij indiensttreding.

What you need to do now

If you're interested in this role, click 'apply now' to forward an up-to-date copy of your CV, or call Sandra Boerekamp now.

If this job isn't quite right for you, but you are looking for a new position, please contact us for a confidential discussion on your career.Functie:HR manager EMEA
Startdatum:13-12-2023
Ervaring:Senior management
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:8333 – 10417
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met HAYS via marcom@hays.com of 020 4609260. Of bezoek hun website http://www.hays.nl.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag
  2. Senior HR manager EMEA HAYS 13-12-2023

Bekijk ook andere vacatures