Vacature Assistent

Assistent in Roelofarendsveen

Naktuinbouw

Assistent Rassenonderzoek Sierteelt

Roelofarendsveen € 2.600 - € 3.400 per maand Identiteit en Rassenonderzoek

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

Voor het team Rassenonderzoek DUS zoeken wij per direct een assistent voor 32 uur per week in Roelofarendsveen.


Wat ga je doen?

Als assistent Rassenonderzoek DUS ondersteun je collega's bij het DUS onderzoek. Je assisteert bij het onderhoud van referentiecollecties o.a. door opvragen en invoeren van beschrijvingen. Je helpt bij keuringsonderzoeken en levert voorbereiding voor diverse rapportages. Je voert ondersteunende werkzaamheden uit voor projecten.


Wie zijn wij?

Naktuinbouw is de kwaliteitsdienst voor de tuinbouwsector. Wij onderzoeken rassen, keuren en inspecteren plantmateriaal in opdracht van de overheid en toetsen op ziekten en plagen. Hierdoor kunnen tuinbouwondernemers hun gezonde plantmateriaal over de hele wereld verhandelen. Zo leveren wij samen een bijdrage aan wereldwijde voedselvoorziening.

Bij de afdeling Rassenonderzoek kijken we naar de identiteit van plantenrassen. We onderzoeken of een nieuw ras onderscheidbaar is ten opzichte van alle andere bestaande rassen. We beoordelen of het ras uniform en stabiel is.

Naktuinbouw is een financieel gezonde werkgever en heeft oog voor duurzaam en milieubewust werken. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis, gezien en gewaardeerd voelt. Iedereen krijgt goede kansen om zich te ontwikkelen. Werken in divers samengestelde teams verruimt ons denken en maakt ons werk effectiever en leuker. We nodigen iedereen met interesse uit te solliciteren. Diversiteit maakt onze organisatie rijker!


Wie ben jij?

  • Je hebt mbo werk- en denkniveau en werkervaring met DUS onderzoek
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels
  • Je kunt je werk goed plannen, je werkt nauwkeurig en accuraat
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken

Wat bieden wij jou?

Je krijgt een interessante, veelzijdige functie in een ambitieuze organisatie. Daar hoort een passende waardering bij. Als assistent Rassenonderzoek verdien je tussen de € 2.600,- tot € 3.400,- bij 40 uur per week en een eindejaarsuitkering van 5,2%. Je krijgt jaarlijks zes weken vakantie.

Je krijgt een telefoon en laptop voor je werk en bijkomende kosten kun je declareren.

Je krijgt bij ons de ruimte om je te ontwikkelen, opleidingen te volgen en je toekomstperspectief te verbeteren. Zo heb je onbeperkt toegang tot e-learnings gericht op persoonlijke ontwikkeling. Gezond en vitaal blijven en werken met plezier vinden wij belangrijk. We vergoeden:

• 75% van jouw pensioenpremie

• 0,21 cent per km voor je reiskosten (max 60km per dag)

• tot €31 per maand voor jouw aanvullende zorgverzekering

• € 260 per jaar voor sport (artikelen/abonnementen) en persoonlijke ontwikkeling


Voor vragen neem je via e-mail contact op met Raoul Haegens, manager Rassenonderzoek, .Functie:assistent
Startdatum:14-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Naktuinbouw via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag
  2. Assistent Naktuinbouw 14-12-2023

Bekijk ook andere vacatures