Vacature Ondersteuner Team Planvorming

Ondersteuner Team Planvorming in Voorhout

Functieomschrijving

Haal jij plezier uit je werk als je ziet dat je collega’s geholpen zijn met wat jij voor hen doet? En voel je je helemaal thuis in een centrale rol binnen de organisatie? Solliciteer dan op deze leuke functie bij HLTsamen!

wat bieden wij jou
 • Maandloon van €3.014 tot €4.244
 • Opdracht van 3 tot 6 maanden
 • 24 tot 36 uur
 • Vakantiegeld en dertiende maand
 • Deels thuiswerken
wie ben jij

Jij bent een organisatietalent met goede communicatieve vaardigheden. Belangrijk, want je communiceert de hele dag door met collega’s en soms met inwoners. Je weet vlot je weg te vinden in onze organisatie. Je houdt je hoofd koel wanneer er vanuit verschillende hoeken tegelijk een beroep op je wordt gedaan. Want je weet goed prioriteiten aan te brengen in je werk. Je denkt mee en biedt, waar nodig, je hulp aan. Verbetervoorstellen durf je te doen, wanneer je ziet dat je collega’s hiermee geholpen zijn.

Je werkt nauwkeurig en checkt alles goed voordat je het verstuurt of inboekt. Want je weet hoe belangrijk het is, dat alles klopt en dat stukken goed terug te vinden zijn. Wat dat betreft kunnen we op je vertrouwen.

Daarnaast ben je:

 • klantgericht: natuurlijk draait het niet alleen om alles netjes afhandelen. Het allerbelangrijkste zijn natuurlijk onze klanten! Die zet jij altijd op één, vol enthousiasme!
 • goed in samenwerken: je hebt een centrale rol in de organisatie. Het is dus belangrijk dat je met iedereen goed overweg kunt en goed kan samenwerken met je collega’s;
 • zeer vaardig met computer (Office pakket, Outlook, Join) en kan je je nieuwe systemen snel eigen maken;
 • sterk in de Nederlandse taal.
 • Je houding en instelling zijn belangrijker dan je opleiding. Kennis van en/of ervaring met participatie en de gemeente zijn pluspunten.
wat ga je doen

Als ondersteuner van ons team ben jij ons aanspreekpunt voor allerlei vragen en werkzaamheden op administratief, organisatorisch en procesmatig vlak.

Concreet betekent dit dat je:

 • Je collega’s helpt met uitvoerende en administratieve vakinhoudelijke zaken. Hieronder vallen: opstellen van agenda’s en verslagen; inwonersbrieven versturen, overleggen organiseren en notuleren, facturen maken, postafhandeling, archivering en onders
 • Uitzoekklussen doet;
 • Kleine ‘evenementen’ organiseert, zoals informatieavonden voor onze inwoners;
 • Verschillende systemen voor voortgangsinformatie bewaakt;
 • Contactpersoon bent voor de gemeentelijke websites;
 • Collega’s assisteert bij het vinden van en toegang krijgen tot documenten;
 • Verschillende mailboxen beheert
waar ga je werken

Team Planvorming is een van de twee teams van het domein Ruimtelijke Ontwikkeling. Dit domein draagt zorg voor het ruimtelijke kader van drie gemeenten (Hillegom, Lisse en Teylingen). In ons team houden we ons hoofdzakelijk bezig met gebiedsontwikkeling, omgevingsvisies, ruimtelijke projecten en -initiatieven en omgevingsplannen.

Wij hebben passie voor ons vak en staan voor ons werk. We zijn ingericht op de Omgevingswet. Daarvoor hebben we de processen intake- en omgevingstafel. De instrumenten, zoals Omgevingsvisie- en Omgevingsplan, hebben we al tot onze beschikking of we werken er hard aan. We zijn enthousiast en actief aan het oefenen, leren en bijstellen. Daar zijn we trots op. We werken steeds meer integraal en gebiedsgericht en benutten daardoor kansen die we eerder niet zagen. Gezamenlijk geven we steeds meer kleur aan de invulling van onze (nieuwe) rollen op basis van de talenten die we in huis hebben. We worden gestimuleerd hierin zelfbewust en actief te opereren.

sollicitatie

Ben je enthousiast? Reageer dan met een CV en motivatiebrief! Heb je vragen? Aarzel niet en neem contact op. We gaan graag met je in gesprek.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:beleidsondersteuner
Startdatum:06-03-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:27 – 27
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via stichtingrijk@nl.randstad.com of Recruitment. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Kaag
 2. Ondersteuner Team Planvorming Randstad 06-03-2024

Bekijk ook andere vacatures