Vacature Consulent WMO

Consulent WMO in Sassenheim

Consulent Wmo

Ondersteun je inwoners graag bij het vinden van de best passende ondersteuning vanuit de Wmo? Ben jij iemand die situaties goed kan doorgronden en een weloverwogen beslissing neemt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

32-36 uur | Hybride | € 3.317 - €4.752

In deze allround functie is het jouw doel om burgers te ondersteunen om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven functioneren en voluit mee te doen binnen de samenleving. Vanuit jouw expertise geef je inwoners van de gemeente, met vaak meervoudige problematiek (fysiek, somatisch, psychisch, psychiatrisch, sociaal), op een professionele wijze informatie, advies en ondersteuning. Op basis van keukentafelgesprekken zorg je voor vraagverheldering en een analyse van de hulpvraag. Je analyseert de persoonlijke situatie zorgvuldig op alle levensdomeinen.

Wat ga je doen?

 • Je brengt de ondersteuningsbehoefte in kaart en bespreekt de mogelijkheden.
 • Het resultaat van je bevindingen verwoord je in een objectieve en juiste indicatie en besluit.
 • Je geeft op locatie en telefonisch voorlichting en advies.
 • Je overlegt met externe partners zoals zorgaanbieders en leveranciers.
 • Je verricht administratieve werkzaamheden in Zorgned.

Dit ben jij

Je bent een enthousiaste consulent met een veerkrachtige persoonlijkheid die van aanpakken weet.

 • Minimaal een afgeronde en op de functiegerichte hbo-opleiding, bijvoorbeeld verpleegkunde
 • Brede kennis op het gebied van indicatiestelling, diagnose en wet- en regelgeving Wmo. Het is een pre als je ervaring hebt met beschermd wonen en maatschappelijke opvang.
 • Je bent bekend met de sociale kaart. Je hebt zowel (para)medische kennis, als kennis van producten en voorzieningen.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Verder beschik je over de volgende competenties: Flexibel, zelfstandig, nauwkeurig, analytisch, je beschikt over inlevingsvermogen, je kunt goed plannen en organiseren en kunt goed zaken signaleren en informatie verzamelen.

Wat bieden wij?

De functie consulent schulddienstverlening staat open voor 32 tot 36 uur per week. Daarbij hoort een salaris van minimaal € 3.317-, tot maximaal € 4.752-, (schaal 9) op basis van een 36-urige werkweek. Je krijgt een contract voor een jaar en je wordt, afhankelijk van opleiding en ervaring, ingeschaald in aanloopschaal 8 (€ 3.014 - € 4.244). Bij goed functioneren krijg je na een jaar een contract voor onbepaalde tijd en word je in je functieschaal (schaal 9) geplaatst.

Ja, ik wil die baan

We nodigen je van harte uit om te solliciteren. En alvast één gouden tip: wees jezelf. Wij omarmen de diversiteit van al onze collega's en zijn oprecht benieuwd naar jou.

Stuur je motivatie en cv in voor 15 maart 2024.

Sollicitatieprocedure

De procedure bestaat uit 2 gesprekken en een arbeidsvoorwaarden gesprek. De binnengekomen sollicitaties worden regelmatig beoordeeld. Zien we een mogelijke match, dan nemen we direct contact met je op en plannen we een kennismakingsgesprek. Hebben we de juiste kandidaat gevonden, dan sluiten we de vacature.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Ik vertel je graag meer.

Bel, mail of stuur Whatsapp berichtje.


Marloes 3


(uitsluitend voor Whatsapp berichten)

De ISD Bollenstreek organiseert recruitment op haar eigen wijze. Acquisitie wordt daarbij niet op prijs gesteld.

Laatst gewijzigd: 15 februari 2024

Zie ookFunctie:wmo consulent
Startdatum:15-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3317 – 4752
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ISD Bollenstreek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Kaag
 2. Consulent WMO ISD Bollenstreek 15-02-2024

Bekijk ook andere vacatures