Vacature Leesconsulent

Leesconsulent in Sassenheim

  • Redactie Kaag
  • 30-11-2023

Leesconsulent in Sassenheim

Als je op zoek bent naar een uitdagende en afwisselende baan, dan is werken in de bibliotheek beslist iets voor jou! Je werkt voor een boeiende en sterk veranderende organisatie waar samenwerking, innovatie en resultaatgerichtheid centraal staan. Er is een breed aanbod aan functies, kijk hieronder naar de mogelijkheden.

Wij zoeken per direct een leesconsulent.


Voor de Bibliotheek in Sassenheim zijn wij op zoek naar een student-medewerker voor 5 uur per week.


Functie: leesconsulent Startdatum: 29-11-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 5 - 5

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Bibliotheek Bollenstreek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:leesconsulent
Startdatum:28-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:5 – 5

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Bibliotheek Bollenstreek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag
  2. Leesconsulent Stichting Bibliotheek Bollenstreek 28-11-2023

Bekijk ook andere vacatures