Vacature Locatie Coördinator

Locatie Coördinator in Buitenkaag

2021 JVG 1991

Buitenkaag

Vacature Locatie Coördinator

Solliciteer direct

Ben je op zoek naar een nieuwe baan waarbij je verantwoordelijk bent voor het succesvol realiseren van een of meerdere projecten binnen onze afdeling Maritiem? Wil je ervoor zorgen dat het project afgerond wordt binnen de gestelde planning, budget en kwaliteit? Vind je het daarnaast leuk om het aanspreekpunt te zijn voor onze vaste opdrachtgever en het uitvoeringsteam? Dan ben jij de nieuwe Locatie Coördinator waar wij naar op zoek zijn!

Wie is Huisman Etech Experts?

Huisman Etech Experts is dé innovatieve totaalpartner op het gebied van elektrotechnische installaties. Vanuit Druten, Elst en Buitenkaag ontwikkelen, installeren en onderhouden wij installaties voor onze (internationale) opdrachtgevers. Doordat onze opdrachtgevers werkzaam zijn binnen verschillende branches, bieden wij zeer diverse diensten aan zodat wij altijd kunnen inspelen op de behoeften van de klant. Met 300 medewerkers maken wij het verschil doordat wij uiterst flexibel zijn en denken in oplossingen waarbij wij een snelle en een uitstekende service aanbieden.

Hoe ziet jouw dag bij Huisman eruit?

Onze afdeling Maritiem is gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van hoogwaardige elektrotechnische installaties voor luxe jachten. Als Locatie Coördinator word je betrokken binnen de verschillende fasen van een project voornamelijk op de locatie van de opdrachtgever. Jij bent onder andere degene die zowel de planning van de projecten en de inzet van monteurs bewaakt en indien nodig bijstuurt. Je zorgt ervoor dat de monteurs goed aan de slag kunnen doordat je de dagelijkse planning met de opdrachtgever en andere partijen aan boord in detail kent. Je zorgt voor een goede begeleiding van je team en andere collega's en daarnaast assisteer je in de oplevering en in de nazorg van de projecten.

Deze baan is iets voor jou als je…

 • beschikt over een afgeronde relevante MBO 4 opleiding (bijvoorbeeld richting elektrotechniek) en beschikt over een geldig VCA-diploma of bent bereid deze te halen
 • ervaring hebt met leidinggeven
 • proactief bent en daarbij een stap vooruit denkt
 • door jouw goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal jouw collega's en opdrachtgevers meekrijgt op operationeel niveau
 • nauwkeurig bent zodat er een correcte projectadministratie is en gegevens up-to-date zijn en blijven
 • Je bent enthousiast, gedreven, proactief in je communicatie naar opdrachtgever en onderaannemers
 • E-ervaring in de (super) jachten sector is een pré

Ook wanneer je niet volledig aan bovenstaande voorkeuren voldoet, komen wij graag met je in contact. Wij vinden het namelijk vooral belangrijk dat jij als persoon past binnen onze organisatie waar we het écht samen doen.

Huisman biedt jou als werkgever…

 • Een flexibele, afwisselende en uitdagende baan met veel zelfstandigheid in de Etech branche
 • Wij zorgen voor de middelen die je nodig hebt om je functie uit te voeren. Denk hierbij onder andere aan een laptop en mobiele telefoon
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Metaal en Techniek. Dit brengt onder andere een ruime hoeveelheid vrije dagen mee en zijn er veel mogelijkheden om je te (blijven) ontwikkelen
 • Gedurende het jaar worden er voldoende informele activiteiten georganiseerd
 • Een fijne sfeer binnen een informele organisatie met vergaande kennis binnen elektrotechniek
 • Een plek waar je gezien, gehoord en gewaardeerd wordt

Oké, en nu?

1

Solliciteren vanuit huisFunctie:locatie coördinator
Startdatum:06-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Huisman Etech Experts via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Kaag
 2. Locatie Coördinator Huisman Etech Experts 06-03-2024

Bekijk ook andere vacatures