Vacature Onbekend - Onbekend

Onbekend - Onbekend in Voorhout

Medewerker Bedrijfsbureau in Voorhout

  • Contact
  • +31 (0)88 7865847

De voornaamste taken:

Als medewerker bedrijfsbureau heb je een bufferfunctie tussen de productie en de verkoop, tevens ondersteun je de verkoop in administratieve zin. Je begeleidt de ingevoerde orders van het begin tot het eind en je voert zelf orders in voor de directe verkoop aan de balie. Het nalopen van orders in verband met de na te komen afspraken naar onze klanten is van groot belang. Jij moet er voor zorgen dat alles duidelijk is voor de montageafdeling, zodat zij direct aan de slag kunnen met monteren.

Wat zoeken wij:

  • Een opledining op MBO-niveau, het liefst met duidelijke technische affiniteit
  • Een enthousiaste en energieke medewerker met tact en doorzettingsvermogen, een echte duizendpoot
  • Redelijke kennis van de Engelse en Duitse taal
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
Locatie: Voorhout Werk uren: 40
Functie: medewerker bedrijfsbureau Startdatum: 13-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 40 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stokvis Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:unknown
Startdatum:20-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stokvis Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag
  2. Onbekend – Onbekend Stokvis Group 20-01-2024

Bekijk ook andere vacatures