Vacature Operator inpak

Operator inpak in Sassenheim

Bedrijfsomschrijving

Als Operator Inpak kom je terecht bij een productieomgeving waar vleeswaren, salades en sauzen worden geproduceerd en verpakt. 

De opdrachtgever is van oorsprong een echt familiebedrijf. Dat kenmerkt zich door een goede informele sfeer en korte lijnen. Zij staan midden in de samenleving en voelen zich maatschappelijk betrokken. Ook vinden ze het bijvoorbeeld belangrijk om gezamenlijk de successen te vieren, de jubilarissen uitgebreid aandacht te geven of een kerstontbijt voor alle medewerkers te organiseren en jaarlijkse teamuitjes. Ze luisteren graag naar wat hun medewerkers te zeggen hebben en ze gaan respectvol met elkaar om. Ook is er genoeg ruimte en mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. 

Het bedrijf is goed te bereiken met de auto vanuit steden zoals Den Haag, Zoetermeer en Leiden. Je kunt zelfs gratis voor de deur parkeren.

Functieomschrijving

Als machineoperator op de afvulafdeling heb je een cruciale rol in het productieproces. Taken die je kunt verwachten:

 • Kwaliteitscontrole: Naast het controleren van aangevoerde producten, ben je ook verantwoordelijk voor het regelmatig controleren van de producten die van de lopende band komen. Dit is om ervoor te zorgen dat de kwaliteit consistent hoog blijft en aan de vereiste normen voldoet.

 • Onderhoud van machines: Naast het instellen van machines, ben je wellicht ook verantwoordelijk voor het basis onderhoud ervan. Dit kan bijvoorbeeld het smeren van bewegende onderdelen, het vervangen van filters of het uitvoeren van kleine reparaties omvatten.

 • Veiligheid waarborgen: Je zorgt ervoor dat alle veiligheidsvoorschriften en -procedures worden nageleefd. Hierbij hoort ook het melden van eventuele veiligheidsrisico's of incidenten aan je leidinggevende.

Al deze werkzaamheden doe je in ploegendiensten. Deze ploegen hebben werktijden van 06:30 - 15:30 en van 15:30 - 00:30. Het werken in ploegendiensten kan uitdagend zijn, maar het biedt ook flexibiliteit.

Als je ambitie hebt om door te groeien, biedt het bedrijf je de mogelijkheid om een allround machineoperator te worden. Dit betekent dat je opgeleid wordt voor andere productielijnen, wat je werkweek diverser maakt en je expertise vergroot.

Functie-eisen

"Je werkt nauwkeurig en bent oplossingsgericht"

 • Jij hebt affiniteit met machines;
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer (auto, scooter, fiets);
 • Je kunt werken in een koude ruimte 4-6 graden.
Arbeidsvoorwaarden
 • Salaris minimaal € 2.370,- bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring kan dit oplopen tot € 2.824,- bruto per maand, excl. Ploegentoeslag;
 • Reiskostenvergoeding, ook binnen 10 km ( Met een maximum van €7,- per dag)
 • Vakantiedagen bouw je op op basis van je werkte uren. Op fulltime basis is dit 16 2/3 uur; 
 • 8,33% vakantiegeld;
 • Je gaat werken in 2 ploegendienst, 06:30 – 15:30 en 15:30 – 00:30, toeslag 25% en 50%;
 • Tijdelijk dienstverband via Olympia, met uitzicht op een vast contract.

Past dit bij jou? Solliciteer dan direct bij ons! Of bel naar 071 566 57 24 en vraag naar Floyd.Functie:productiemedewerker logistiek
Startdatum:19-01-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:2824 – 2824
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via j.versteegen@werk.olympia.nl of Julia Versteegen. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Kaag
 2. Operator inpak Olympia 19-01-2024

Bekijk ook andere vacatures