Vacature Leerling

Leerling in Voorschoten

Leerling (persoonlijk) begeleider BBL in Alphen aan den Rijn, Waddinxveen, Voorschoten en Gouda

Voor onze locaties in Alphen aan den Rijn, Waddinxveen, Voorschoten en Gouda, zijn we op zoek naar een Leerling begeleider voor 24-28 uur per week uren per week.
Zoek jij een baan waarin geen dag hetzelfde is? Wil jij je graag ontwikkelen als leerling begeleider? Dan ben jij bij Philadelphia helemaal op je plek!

We ondersteunen elke dag meer dan 9.500 cliënten bij het leiden van hun eigen leven en durven los te laten als het kan. We wijken van de gebaande paden af als dat in het belang is van de cliënt. Dat doen we met liefde, lef en meesterschap.

Dit krijg je van ons
We bieden de mogelijkheid om te kunnen starten als aspirant leerling om in de eerste periode kennis te maken met het werk in de zorg. Na deze aspirant periode word je, na goedbevinden en instemming van beide kanten, leerling en start je de (interne) opleiding. Dit is een landelijk erkende opleiding tussen de 1,5 en 3 jaar bij een opleidingsinstituut waar Philadelphia een samenwerkingsovereenkomst mee heeft of bij een regionaal ROC.
Bij Philadelphia halen we het beste uit elkaar. Dat doen we door samen te werken en elkaars kwaliteiten te kennen en te gebruiken. Om je werk goed te verrichten staat er een hecht team van betrokken collega's voor je klaar, zodat je je verhaal kwijt kunt na een uitdagende werkdag.
Wij bieden jou:

Jouw werkplek
Als leerling begeleider kom je te werken in een gedreven en enthousiast team met super gezellige collega's. De locaties zijn kleinschalige woonvoorziening in een rustige buurten in waar begeleiding wordt geboden aan mensen met een verstandelijke beperking en zijn goed bereikbaar per fiets, auto of OV. Je kunt gratis parkeren voor de deur. Iedere cliënt is uniek en heeft zijn/haar eigen zorgvraag en mogelijkheden. De cliënten hebben dagbesteding en/of werk.
Samen met je collega's creëer je een veilige en stabiele omgeving waarin je de cliënten helpt om de wereld om hen heen te begrijpen. Goede zorg en begeleiding betekent voor iedere cliënt net even wat anders. De mensen die dagelijks bezig zijn met het leveren van goede zorg en ondersteuning weten wat de cliënt nodig heeft om het beste uit zichzelf te halen. Bij Philadelphia krijgen juist zij door zelf organiserend te werken de ruimte en het mandaat om dat zo individueel en goed mogelijk te doen. Hierdoor zijn we als organisatie flexibel en schakelen we snel op ontwikkelingen in de zorg en maatschappij.
Jouw uitdaging
Elke werkdag is anders en heeft zijn eigen dynamiek en mooie momenten. Jij bent er voor de cliënten, jij bent altijd nabij en betekent écht iets voor ze.

  • Je bouwt als leerling mee aan het creëren van een veilige (woon)omgeving waarin je de cliënten helpt bij het leiden van een gewoon leven
  • Je geeft de cliënten vertrouwen en rust door het bieden van veiligheid, structuur en duidelijkheid
  • Je geeft hulp bij de dagelijkse zorg en maakt plezier met de cliënten

Samen met je collega's zoek je naar zinvolle activiteiten, bied je hulp bij de dagelijkse zorg en geef je cliënten de ruimte om het beste uit zichzelf en elkaar te halen.
Over jou
Je bent gemotiveerd en flexibel voor een baan in de gehandicaptenzorg en de daarbij behorende opleiding. Je staat open voor nieuwe situaties, en de visie van Philadelphia spreekt jou aan.
Jij herkent je in het volgende;

  • Je hebt de middelbare school afgerond en wilt graag een opleiding volgen in de zorg en welzijn sector.
  • Je bent al bezig met een BOL opleiding (niveau 4) en wilt switchen naar een BBL opleiding.
  • Je bent al in het bezit van een zorg/ welzijn gerelateerde niveau 3 opleiding en wilt doorstromen naar niveau 4. Bij een regionaal ROC kan je ook een opleiding doen op niveau 3 indien gewenst.
  • Je hebt een andere opleidingsachtergrond (hbo) of je bent werkzaam in een andere bedrijfstak en wilt als zij-instromer overstappen naar een zorg gerelateerde functie bij Philadelphia. Voor jou kunnen wij eventueel de mogelijkheid bieden om binnen 1 1/2 jaar niveau 4 diploma te kunnen behalen.

Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit uiterlijk 16 juni 2024 . Het vacaturenummer is 4987.
Neem dan contact op met Stefan van den Berg, Coördinator Beroepspraktijkvorming, op telefoonnummer of bij , manager Zorg & Begeleiding, op telefoonnummer .

We heten je van harte welkom bij Philadelphia om wie je bent. We zijn nieuwsgierig naar jouw kijk op het leven. Want juist alle verschillende perspectieven, achtergronden, geaardheden en inzichten samen maken dat we cliënten optimaal kunnen ondersteunen.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Het recruitmentteam van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Leerling (persoonlijk) begeleider BBL in Alphen aan den Rijn, Waddinxveen, Voorschoten en Gouda

Adres

Uranusstraat, 628, 2402 CG, Alphen aan den Rijn


20 - 25 uren

mbo niveau 3

FWG 30 (min € 2182,- en max € 3128,-)

Vacaturenummer: 4987

Stefan van den Berg
Coördinator Beroepspraktijkvorming

Stuur WhatsApp
[javascript protected email address]

Delen

Functie:leerling
Startdatum:17-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:20 – 25

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Philadelphia Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures kaag
  2. Leerling Philadelphia Zorg 17-05-2024

Bekijk ook andere vacatures