Vacature Gedragsdeskundige

Gedragsdeskundige in Voorhout

Gedragsdeskundige (omgeving Voorhout, Alphen aan de Rijn, Gouda)

Voor diverse woonlocaties in regio Midden (zoals Alphen aan de Rijn en Gouda) is het Expertisecentrum van Philadelphia op zoek naar een Gedragsdeskundige voor 24 tot 32 uur per week.

Vind jij een uitdaging in het zoeken naar mogelijkheden voor onze cliënten met een verstandelijke beperking? Ben jij iemand die durft te kijken achter het gedrag dat onze cliënten laten zien, ben je flexibel, hou je van werken in een dynamische omgeving en durf je kritisch te zijn zonder de verbinding met de ander uit het oog te verliezen? Wij hebben een uitdagende baan voor jou binnen een enthousiast en hecht team!


Wat ga je doen?
Als behandelaar lever je een belangrijke bijdrage aan de professionele zorg voor onze cliënten met een verstandelijke beperking in de regio Midden. De cliënten hebben (bijna) allemaal een verstandelijke beperking. Het gaat hierbij zowel om cliënten met een licht verstandelijke beperking met eventueel bijkomende psychische/psychiatrische problematiek als om cliënten met een matig tot ernstig verstandelijke beperking, variërend in leeftijd van jong volwassen tot senior, daarnaast ben je betrokken bij diverse locaties.
Je maakt deel uit van ons regionale multidisciplinaire team in regio Midden, waarin veel mogelijkheid is tot ontwikkeling en persoonlijke groei. Vanuit jouw deskundigheid heb je een belangrijk aandeel in de professionele ontwikkeling van het zorgbeleid en draag je bij aan innovatieve zorgoplossingen. Je richt je hierbij op het welbevinden van onze cliënten. Je houdt je daarom bezig met (evidence based) diagnostiek en behandeling, geeft advies aan begeleiders en verwanten en je signaleert verbeterpunten.
Als gedragsdeskundige ben je onderdeel van het (landelijke) Expertisecentrum van Philadelphia, dat voor alle cliënten van Philadelphia behandeling realiseert. Binnen het Expertisecentrum werk je samen met fysiotherapeuten, diëtisten, logopedisten, ergotherapeuten, vaktherapeuten en natuurlijk je collega-gedragsdeskundigen! Als gedragsdeskundige ben je verbonden aan meerdere woonlocaties. We vinden het belangrijk dat er een goede match is tussen de gedragsdeskundige en de cliëntgroep op de locatie. Aan welke locaties en cliënten je gekoppeld wordt, hangt dan ook af van jouw ervaring en affiniteit. Indien je GZ psycholoog of Orthopedagoog Generalist bent, geef je tevens werkbegeleiding en supervisie aan collega-gedragsdeskundigen en ben je actief als Wzd-functionaris.
Bij Philadelphia ondersteunen we als het nodig is en durven we los te laten als het kan. Met liefde, lef en meesterschap en een eigen leven voor de cliënten als ambitie. Bij Philadelphia werken betekent van de gebaande paden af durven wijken om zo de mogelijkheden van de mensen die we ondersteunen écht centraal te zetten. Spreekt deze werkwijze je aan? Kom bij ons werken!
Over jou
Je beschikt over een academische opleiding op het gebied van Orthopedagogiek/Psychologie. Eventueel aangevuld met een opleiding tot GZ psycholoog of Orthopedagoog Generalist. Je hebt kennis van -en affiniteit met- de doelgroep en de problematiek van de doelgroep (ziektebeelden, syndromen, gedragsstoornissen en allerlei vormen van handicaps/beperkingen). Je beschikt verder over didactische vaardigheden. Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving, voorschriften en protocollen. Je bent bereid te reizen en in het bezit van een rijbewijs.
Dit krijg je van ons

 • Ruime opleidingsmogelijkheden om bij te blijven in je vak en deelname aan onze interne 'leerlijn';
 • Structurele OG en GZ opleidingsplekken;
 • Structurele intervisie en individuele werkbegeleiding;
 • Werk 'op maat' & in overleg is veel mogelijk: zo kunnen we het aantal uren dat je gaat werken aanpassen om het te laten aansluiten bij wat je zoekt en maken we een zo goed mogelijke match tussen de werkzaamheden die je gaat doen en de werkzaamheden die echt bij jou passen;
 • Uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden middels het meerkeuzesysteem zoals bij aanschaf computer, muziekinstrumenten en fietsenplan;
 • Goede faciliteiten om gedeeltelijk vanuit huis te werken;
 • Reiskostenvergoeding van 0,39 ct per kilometer en vergoeding voor parkeerkosten;
 • Na een jaar de mogelijkheid tot een lease auto;
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 3.768,- en maximaal € 6.446,- (FWG 60/65) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding;
 • Kijk hier voor al onze arbeidsvoorwaarden .

Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit uiterlijk 30 juni 2024 .
Bel of WhatsApp dan met , manager Expertise & Onderzoek, via telefoonnummer .

Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Het recruitmentteam van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Gedragsdeskundige (omgeving Voorhout, Alphen aan de Rijn, Gouda)

Adres

Koningshof, 70, 2402 DG, Alphen aan den Rijn


26 - 31 uren, 32 - 36 uren, 20 - 25 uren

wo, doctoraal / PhD

FWG 60 (min € 3768,- en max € 5477,-), FWG 65 (min € 4269,- en max € 6446,-)

Sluitingsdatum 30 juni 2024

Vacaturenummer: 4834


Manager Expertise en Onderzoek

Stuur WhatsApp
[javascript protected email address]

Delen

Functie:gedragsdeskundige
Startdatum:22-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:3768 – 6446
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Philadelphia Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures kaag
 2. Gedragsdeskundige Philadelphia Zorg 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures