Vacature Key Accountmanager

Key Accountmanager in Sassenheim

Key accountmanager

Ben jij onze nieuwe kartrekker voor onze heerlijke salades en sauzen voor de Superunie klanten (plus Hoofdkantoor)? Lees dan snel verder, want dan zijn wij op zoek naar jou!

Let's make something special:

In deze functie richt je je volledig op het uitbouwen en optimaliseren van de relatie met alle leden van Superunie en het Superunie hoofdkantoor voor onze salades en sauzen die op onze locatie in Sassenheim worden bereid.

Jouw verantwoordelijkheid is het identificeren van uitbreidingsmogelijkheden binnen het assortiment van hartige producten, waarbij je actief zoekt naar 'white spots' bij de Superunie-leden. Het doel is om de klanttevredenheid naar een hoger niveau te tillen. Je zet in op een sterke samenwerking en introduceert binnenkort het nieuwe productportfolio. Jouw ondernemersgeest, gecombineerd met je relatiemanagement skills, zorgt ervoor dat je niet alleen de bestaande relaties versterkt maar ook nieuwe mogelijkheden creëert.


Deze functie biedt de unieke kans om jouw stempel te drukken op de markt door direct bij te dragen aan het succes en de groei van het bedrijf.

Samengevat zijn de volgende werkzaamheden belangrijke onderdelen van je functie:

 • Uitbreiding en optimalisatie van het assortiment bij Superunie-leden (en hoofdkantoor);
 • Identificeren en benutten van nieuwe kansen in de markt;
 • Hoog niveau van klanttevredenheid realiseren en onderhouden;
 • Introductie en implementatie van nieuwe, innovatieve producten;
 • Actief bijdragen aan de groeidoelstellingen van het bedrijf.

Als Key Accountmanager werk je in een hecht team. Je werkt vanuit ons kantoor in Sassenheim en je rapporteert aan de Commercieel Manager Salades & Sauzen.

We are something special:

Doelstelling van de Menken keuken is om genietmomenten te creëren met private label koelverse salades, dips, tapas en vleeswaren. Dit brede assortiment private label producten wordt bij ons ontwikkeld, geproduceerd en verpakt in opdracht van (grote) supermarkten in Europa, waaronder Nederland, Duitsland, Spanje, Portugal en Polen. Van oorsprong is de Menken keuken een familiebedrijf. Dit merk je aan de korte lijnen, de informele sfeer en de aandacht voor onze mensen. Tot op de dag van vandaag hebben wij deze cultuur weten te behouden, ondanks dat wij sinds 2022 onderdeel zijn geworden van Group of Butchers (GOB).GOB is dé marktleider in het segment van hoogwaardige vleeswaren en een van de snelst groeiende foodbedrijven van Nederland!

You bring something special:

Als Key Accountmanager breng je niet alleen ervaring en expertise mee, maar ook passie voor food en innovatie. Als geschikte kandidaat beschik je ook over het volgende:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 4 jaar ervaring in de food en retail (supermarkten) is een must;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Sterke ondernemersmentaliteit en innovatieve denkwijze.

We give something special:

Bij Group of Butchers/de Menken keuken ontvang je een jaarcontract rechtstreeks bij onze organisatie. Daar bovenop mag je het volgende van ons verwachten;

 • Een goed salaris passend bij jou kennis en ervaring;
 • Een lease-auto;
 • Je doet mee aan de resultaat afhankelijke bonusregeling;
 • Een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden vanuit o.a. uit onze eigen bedrijfscao: Menken

Let's make something special!

Ben jij op zoek naar een inspirerende functie, laat dan je gegevens in de vorm van een motivatie en een CV achter op onze sollicitatiepagina! Voor meer informatie over werken bij Group of Butchers/de Menken keuken kun je contact opnemen met , Commercieel Manager .

Ongevraagde introducties van kandidaten via wervingsbureaus of derden wordt niet op prijs gesteld. Toegestuurde CV's en sollicitaties van kandidaten worden dan ook als directe sollicitaties aangemerkt.

 • Opleidingsniveau: HBO
 • Aantal uren: 40 uur
 • Locatie: Sassenheim

Werken bij de Menken keuken

Al meer dan 50 jaar is de Menken keuken een begrip in de regio. De Menken keuken is sinds maart 2022 onderdeel van de Group of Butchers en groeit door export en assortimentsuitbreiding.

Functie:key account manager
Startdatum:19-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Menken Keuken via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Kaag
 2. Key Accountmanager Menken Keuken 19-02-2024

Bekijk ook andere vacatures