Vacature IT Projectmanager

IT Projectmanager in Roelofarendsveen

IT Projectmanager (Data & AI)

36 - 40 uur per week

Roelofarendsveen

Staf

Hybride werken

Vacature Heembouw IT Projectmanager (Data & AI)Vacature Heembouw IT Projectmanager (Data & AI)

IT speelt een cruciale rol in het bouwproces. Van het opstellen van technische plannen tot het implementeren en veilig in beheer nemen van systemen: deze rol is van vitaal belang voor de organisatie. We werken met de nieuwste technologieën en werken nauw samen met collega's om nieuwe technologieën te selecteren en te implementeren. We zetten Data en IT hoog op de agenda, wat het werken bij Heembouw op de Data- en IT-afdeling afwisselend en extra boeiend maakt.

Heembouw beste werkgever in de bouw en infra

Dit ga je doen

Als IT Projectmanager bij Heembouw bevind jij je op het grensvlak tussen business en IT. Je hebt binnen het slagvaardige team een dynamische rol. Jij geeft o.a. leiding aan projecten die een sterke focus hebben op data en AI. Het IT team bij Heembouw bestaat uit een Informatieanalist en Functioneel Applicatiebeheerder, je rapporteert aan de Manager IT, Data & Technologische Ontwikkelingen. Er wordt nauw samengewerkt met zorgvuldig geselecteerde strategische IT-partners waarbij jij in de lead bent.

Daarnaast is er ook ruimte om zelf richting te geven aan de rol.

Wie ben jij?

Je vindt het leuk om samen te werken aan projecten, je zoekt de verbinding op met onze partners en collega's, je bent dus een echte teamplayer. Je bent communicatief sterk, proactief en je hebt een duidelijke kijk op, en kennis van data en AI. Jij vindt het daarnaast ook leuk om jezelf te blijven ontwikkelen in de breedte van IT.
Deze rol is jouw op het lijf geschreven als je naast bovenstaande het volgende in huis hebt:

 • Hbo+ werk- en denkniveau met een afgeronde Hbo- en/of Wo-opleiding;
 • minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • kennis van en ervaring met data en AI;
 • brede kennis van IT-ontwikkelingen;
 • je bent organisatiebewust en hebt kennis van andere werkvelden in de organisatie, waarbij ervaring in de bouwsector een pré is.
 • projectmanagement (Scrum Agile) methodieken en kennis en ervaring met IT beheer processen.

Wij bieden

Onze drive is een plek te creëren waar jij graag wilt zijn. Waar wil je naartoe met je carrière en hoe bereiken we dat? Om te beginnen hebben we het volgende voor je geregeld:

 • Een goed salaris inclusief individueel tantième volgens de cao Bouw & Infra.
 • Een leaseauto, laptop en mobiele telefoon.
 • Maar liefst 40 vrije dagen, waarvan je er 20 zelf kunt invullen qua planning (bij een fulltime werkweek).
 • Twee goede doelen dagen per jaar die jij zelf mag invullen bij een goede doelenorganisatie.
 • Mogelijkheid om deels vanuit huis te werken, waarbij je minimaal 2 dagen op kantoor werkt.
 • Uitgebreide persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Een warm welkom met een uitgebreid introductieprogramma van twee maanden, waarin je de hele organisatie ziet en leert kennen.

Kom je bij Heembouw werken, dan ga je werken bij een collegiale groep mensen die betrokken en loyaal is, mensen die samen werk leveren waar ze trots op zijn. En dan zijn we ook nog eens drie keer op rij uitgeroepen tot beste werkgever in de bouw en infra én één van de meest financieel gezonde familie-bouwbedrijven van Nederland.

@Heembouw, daar wil je werken!

Heembouw heeft het allemaal: nieuwsgierigheid, originaliteit, ambitie, verbinding en concrete acties. Vol trots werken we met zijn 300-en samen aan de mooiste projecten. Continue innovatie en verbetering, met specialisten in huis en volgens de nieuwste technieken en methodes. En dat allemaal vanuit ons Lean fundament.Functie:projectmanager it
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Heembouw via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures kaag
 2. IT Projectmanager Heembouw 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures