Vacature Horecamedewerker

Horecamedewerker in Oegstgeest

Google analytics Toestaan Niet toestaan

     • Sportief gedrag stimuleren bij ASC
     • Wat te doen bij een incident
     • Afhandeling incident
   • Procedure afhandeling KNVB Sancties

Cookie beleid VoetbalAssist

A.S.C. zoekt een horecamedewerker die door wil groeien naar horecamanager / coördinator

17 mei 2024 12:15

A.S.C. is een van de oudste verenigingen van Nederland, en dus ook van de Leidse regio, met een bijzondere sportief vriendschappelijke sfeer. Bij A.S.C. spelen wij voetbal en cricket. Onze vereniging is een bruisende vereniging met ongeveer 1.250 leden. De meeste sportactiviteiten, en dus ook horeca activiteiten, vinden plaats in de maanden augustus t/m mei.

Denk jij dat je A.S.C. wilt helpen met de horeca en alles wat daarbij hoort in goede banen te leiden, dan gaan wij graag met jou in gesprek. Je hoeft echt niet alle werkzaamheden zelf uit te vieren. A.S.C. heeft veel vrijwilligers en vaste barmedewerkers die je kunnen ondersteunen. A.S.C. verwacht van jou, naast de reguliere werkzaamheden, dat je initiatieven neemt, deze faciliteert en begeleidt naar de medewerkers en vrijwilligers. Natuurlijk controleer je de resultaten en rapporteer je deze aan het bestuur.Functie:horecamedewerker
Startdatum:18-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Sportvereniging Ajax Sportman Combinatie via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures kaag
 2. Horecamedewerker Sportvereniging Ajax Sportman Combinatie 18-05-2024

Bekijk ook andere vacatures