Vacature Docent Techniek

Docent Techniek in Lisse

Startdatum 1 maart 2024 I Reguliere vacature met uitzicht op vast

Wil jij de stap maken naar een school waar veel innovatie plaatsvindt binnen de bètavakken en waar het vak Technologie & Toepassing op de mavo volop in ontwikkeling is? Dan is deze vacature zeker de moeite waard!

Vanwege het aanstaande pensioen van een collega zijn wij op zoek naar een docent techniek. Kom je bij ons werken, dan krijg je te maken met fijne leerlingen, enthousiaste collega's en een school waarin ruimte is om ook jouw talenten vol in te zetten.

Wat kan je verwachten?

Bij het vak techniek gaan onze leerlingen los op zowel ontwerpprocessen als op de technische uitvoering. Voor veel leerlingen is het vak techniek hèt vak waarin theorie en praktijk aan elkaar gekoppeld worden. In ons prachtige praktijklokaal werken leerlingen aan realistische opdrachten van bedrijven uit de omgeving. Ze maken hierbij onder andere gebruik van onze 3D-printer en de lasersnijder.

Naast jouw werkzaamheden als vakdocent zien we je ook graag actief in de school. Bijvoorbeeld in de rol van mentor in een van onze teams of als lid van een van onze multidisciplinaire werkgroepen. Je bent benieuwd naar de mening van anderen om samen ons onderwijs en de zorg voor onze leerlingen steeds verder te verbeteren. Bij bijzondere activiteiten in de school zoals feesten, profielwerkstukavonden of een toneelvoorstelling ben jij graag aanwezig.

Wie zoeken wij?

We zoeken iemand die creatief en ondernemend is. Je bent sterk in het coachen van leerlingen bij het leren van vaardigheden zoals samenwerken en reflecteren. Je aarzelt niet om het voortouw te nemen. En bovenal heb je veel plezier in het enthousiast maken van onze leerlingen voor techniek.

Naast jouw werkzaamheden als vakdocent zien we je ook graag actief in de school. Bijvoorbeeld in de rol van mentor in een van onze teams of als lid van een van onze multidisciplinaire ontwikkelteams. Je bent benieuwd naar de mening van anderen om samen ons onderwijs en de zorg voor onze leerlingen steeds verder te verbeteren. Bij bijzondere activiteiten in de school zoals feesten, profielwerkstukavonden of een toneelvoorstelling ben jij graag aanwezig.

Aanbod en perspectief

We bieden je een prettige school om in te werken en fijne leerlingen. In de sectie is er veel ruimte om zelf materiaal te ontwikkelen en uit te proberen. Collega's vinden het prettig om van en met elkaar te leren en elkaars talenten te benutten om zo het onderwijs steeds weer iets beter te maken.

We bieden jou een contract van 0,5 - 0,6 FTE. Het salaris is volgens de cao in het voortgezet onderwijs OP, schaal LB. Dit is minimaal € 3.301,- en maximaal € 5.030,- bruto per maand op basis van 1,0 FTE. Inschaling geschiedt op basis van onder andere ervaring en kwaliteiten.

Op basis van onze arbeidsvoorwaardenregeling ontvang je naast jouw inkomen de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Ruime opleidingsmogelijkheden;
 • Vitaliteitsplan;
 • Royaal fietsplan;
 • Vakantiegeld cao VO;
 • Eindejaarsuitkering cao VO;
 • Tegemoetkoming reiskosten woon-werkverkeer cao VO;
 • Collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering IPAP;
 • Fiscale uitruil reiskosten (salderingsregeling);
 • ABP pensioenregeling;
 • Verhuiskostenregeling cao VO;
 • Regeling vakbondscontributie;
 • Schoolvakanties (verplicht) vrij.

Professionele ontwikkeling

Eén van de speerpunten binnen het HR-beleid van SFT is opleiding en professionalisering. De basis voor het werken bij de Stichting Fioretti Teylingen is een ambitieuze en lerende cultuur. Iedere medewerker moet zich kunnen ontwikkelen en verder bekwamen.

Vanaf 7 november 2023 kunnen onze medewerkers deelnemen aan een breed scala aan trainingen en ontwikkelingsmogelijkheden. Dit is een belangrijke stap in onze voortdurende inzet voor scholing en ontwikkeling binnen onze organisatie. Het is onze overtuiging dat leren en groeien essentieel is, niet alleen voor individuele groei, maar ook voor de groei van onze organisatie als geheel.

We zijn gezegend met een schat aan kennis en talent binnen onze gelederen. Door deze te delen, streven we ernaar om de verschillende scholen met elkaar te verbinden. We willen een gemeenschappelijke basis van kennis en vaardigheden creëren die ons allen ten goede zal komen. En wij kijken ernaar uit om samen te leren en te groeien!

Begeleiding start en gedurende het schooljaar

Onze school is één van de deelnemende scholen van de academische opleidingsschool, ROSRijnland. Dit is een samenwerkingsverband van 10 besturen in het voortgezet onderwijs met in totaal 20 locaties in Leiden, Duin- en Bollenstreek en werkt nauw samen met 7 lerarenopleidingen.

Onze school beschikt over een vast team begeleiders. Samen zorgen zij ervoor dat onze nieuwe medewerkers een goede start ervaren, ook gedurende het schooljaar. Wij vinden het belangrijk dat onze nieuwe medewerkers zich onderdeel voelen van een team, waarin samenwerken, samen leren en samen ontwikkelen als vanzelfsprekend wordt ervaren.

Fioretti College Lisse

Fioretti College Lisse is een school met 1560 leerlingen, gelegen in Lisse, het hart van de Bollenstreek. De Bollenstreek is een kleurrijke en dynamische regio waarin van oudsher de bollenteelt, bollenhandel en het toerisme een belangrijke plek innemen. Onze school heeft daarnaast een prima naam, een fijne sfeer, een sprankelend, fris en modern schoolgebouw en zeer goede resultaten. En daar zijn we trots op!

De leerlingen op gymnasium-, atheneum-, havo- en mavo-niveau en al onze medewerkers werken met elkaar samen op het Fioretti College Lisse. Deze variëteit aan mensen maakt het werken op onze school interessant: de veelkleurigheid van de leerlingen en van de medewerkers zorgen voor een inspirerend klimaat.

Stichting Fioretti Teylingen (SFT)

Onze school is onderdeel van Stichting Fioretti Teylingen. SFT vormt een netwerk van scholen die elkaar sterker maken. We bieden een gedifferentieerd aanbod in de regio dat is afgestemd op wensen en mogelijkheden van bewoners, organisaties en scholen. De scholen binnen SFT doen het goed: de inspectie, ouders en leerlingen zijn tevreden over ons onderwijs en de resultaten daarvan. Dat zegt ook iets over de mensen die er werken, de leerlingen die er naar school gaan en de betrokkenheid van ouders. Iedereen is welkom en iedere school binnen SFT heeft een eigen en uitdagend doel. Wij zijn financieel gezond en behalen goede onderwijsresultaten.

Binnen onze Stichting zorgen ongeveer 800 enthousiaste medewerkers ervoor dat ruim 5500 leerlingen kwalitatief goed onderwijs krijgen.

Enthousiast geworden?


Wij ontvangen je sollicitatie graag vóór 18 december 2023.
Om daadwerkelijk te solliciteren, kan je gebruik maken van de knop "Solliciteren".

Als je vragen hebt dan is Claudia Jansen-Dortmans bereikbaar.

Functie:docent techniek
Startdatum:16-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3301 – 5030
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Fioretti Teylingen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Kaag
 2. Docent Techniek Fioretti Teylingen 16-11-2023

Bekijk ook andere vacatures