Vacature Docent Frans 2e Graads

Docent Frans 2e Graads in Lisse

Per 1-8-24 I Tijdelijke vacature

In verband met de uitbreiding van het aantal klassen en verschuiving van werkzaamheden van een van onze collega's zoeken we een docent Frans of docent Frans in opleiding.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een docent Frans voor wie het een sport is om leerlingen te verleiden actief aan de slag te gaan met al het moois dat de Franse taal en cultuur te bieden heeft. Betrokkenheid bij de leerlingen en uitstekende pedagogische en didactische vaardigheden maken dat de leerlingen met plezier naar jouw lessen komen en steeds meer Frans kunnen en durven spreken.

Graag speel je een prominente rol in de positionering van het vak Frans in de onderbouw en heb je oog voor de doorlopende lijn van brugklas tot eindexamen. Je gaat actief voor een goede samenwerking in de sectie en je zoekt daarnaast de verbinding met de collega's van andere vakken.

Naast jouw werkzaamheden als vakdocent zien we je ook graag actief in de school. Bijvoorbeeld in de rol van mentor of als lid van een van onze multidisciplinaire werkgroepen. Je bent benieuwd naar de meningen van anderen om samen ons onderwijs en de zorg voor onze leerlingen steeds verder te verbeteren. Bij bijzondere activiteiten in de school zoals feesten, profielwerkstukavonden of een toneelvoorstelling ben jij graag aanwezig.

Onze school

Lesgeven op een school waar geleerd, gelachen en samengewerkt wordt. Waar jij, ook als docent, jezelf mag zijn. En waar saamhorigheid en verbondenheid voorop staan. Dat is werken bij het Fioretti College in Lisse. Op onze middelbare school bieden we mavo-, havo-, atheneum- en gymnasiumonderwijs aan. Samen met 156 docenten geef je les aan ruim 1500 leerlingen uit Lisse en omgeving.

Bij onze leerlingen én onze medewerkers staan ontwikkeling en respectvol met elkaar omgaan voorop. Leerlingen en medewerkers werken écht met elkaar samen en dat zorgt voor een inspirerend klimaat. Samen streven we ernaar alle talenten van de leerlingen te ontplooien, op het gebied van schoolprestaties én op het terrein van toneel, sport, muziek, beeldende kunst en wetenschap. Samen zetten we mooie resultaten neer en dragen we bij aan de groei van onze leerlingen én die van onszelf.

Wat bieden wij?

Kom je bij ons werken, dan krijg je te maken met fijne leerlingen èn met een toegewijde en actieve sectie. Zo organiseren zij ieder jaar de Franse dag en kunnen leerlingen meedoen aan Delf. Ça vous intéresse? Vous venez renforcer notre groupe? Envoyez votre lettre de motivation sur le site!

  • Een salaris van € 3301,- tot € 5030,- (schaal LB van de cao Voortgezet Onderwijs) bruto per maand op basis van 40 uur.
  • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.
  • Een tegemoetkoming in je reiskosten woon-werkverkeer.

Collega's aan het woord

Merel, docent Duits én Muziek in Lisse: 'Bij Fioretti voel ik me thuis'.
Van havoleerling naar docent Duits én muziek. Voor Merel voelt het Fioretti College in Lisse nog altijd vertrouwd. Als tiener liep ze al met een goed gevoel rond in de gangen en nu ook als docent zit Merel helemaal op haar plek. "De sfeer onder collega's is hier heel ontspannen én bovendien krijg je echt de ruimte om samen het onderwijs te vernieuwen." Lees het volledige verhaal van Merel hier.

ROSRijnland - goede begeleiding bij de start én gedurende het schooljaar

De Academische Opleidingsschool ROSRijnland is een samenwerkingsverband van 10 scholen voor voortgezet onderwijs (met in totaal 20 locaties) in Leiden en de Duin- en Bollenstreek en 7 lerarenopleidingen.

Onze school is één van de deelnemende scholen en beschikt over een vast team begeleiders. Samen zorgen wij ervoor dat onze nieuwe docenten een goede start ervaren. Wij vinden het belangrijk dat docenten zich onderdeel voelen van een team, waarin samenwerken, samen leren en samen ontwikkelen als vanzelfsprekend wordt ervaren.

Wij zorgen ervoor dat jij, maar ook alle andere nieuwe collega's de begeleiding krijgen die nodig is om het werk zo goed mogelijk te kunnen doen.

Enthousiast geworden?

Herken jij jezelf in deze omschrijving? Klik hiervoor op onderstaande sollicitatiebutton en voeg je enthousiaste motivatiebrief en cv toe. Wil je nog iets meer weten over het Fioretti College Lisse of heb je andere vragen? Kijk dan op onze website of stuur een mail naar , , via .

Voor algemene vragen is de afdeling HR bereikbaar via .Functie:docent frans 2e graads
Startdatum:02-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3301 – 5030
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Fioretti Teylingen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag
  2. Docent Frans 2e Graads Fioretti Teylingen 02-03-2024

Bekijk ook andere vacatures