Vacature Adviseur

Adviseur in Hoofddorp

Meyra - wij bewegen mensen LogoMeyra - wij bewegen mensen Logo

ADVISEUR HOOFDDORP

Typisch Meyra

 • Korte lijnen
 • Informele sfeer
 • Maatwerk

Onze kernwaarden

 • Afspraak is afspraak
 • Werken met zorg en aandacht voor de klant
 • Vakmanschap

Locatie: HOOFDDORP

Dienstverband: 40-32 uur per week

Wil jij graag dynamisch werk wat veel voldoening geeft? Voor ons filiaal in Hoofddorp zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van:

ADVISEUR

Wat ga je doen?

Als adviseur heb je een heel veelzijdige baan waarbij geen dag hetzelfde is. Veel variatie in je werk en een dankbaar beroep want jij zorgt er mede voor om onze klanten te helpen mobiel te blijven. De werkzaamheden zijn onder andere:

 • Het adviseren naar gemeenten van revalidatiehulpmiddelen voor eindgebruikers. Dat doe je bij de mensen thuis waarbij jij samen met de klant zoekt naar passende mogelijkheden.
 • Overleggen met ergotherapeuten en gemeente consulenten.
 • Het monitoren van het gehele traject van passing, offerte en de afhandeling van onze eigen technische dienst.
 • Het afleveren van het revalidatiehulpmiddel aan de eindgebruiker
 • Het maken van facturen.

Wie zoeken wij?

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau, opleiding in de richting bewegingstechnologie, fysio- of ergotherapie. Daarnaast ben je sociaal- en communicatief vaardig en hebt een commerciële en dienstverlenende instelling. Je hebt een proactieve werkhouding, denkt in oplossingen, kunt goed prioriteiten stellen en daarbij de totale voortgang bewaken. Ben jij daarnaast accuraat en kun jij je goed inleven in anderen? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?
Meyra is al meer dan 50 jaar specialist in het verbeteren van de zelfredzaamheid van mensen. Het is ons doel dat onze klanten zich zo veel en zo lang mogelijk kunnen redden in de omgeving waarin zij zich prettig voelen. Onze oplossingen bevinden zich op het vlak van mobiliteit en woongemak. Samen met de klant zoeken wij naar de mogelijkheden die passen bij zijn of haar wensen en persoonlijke situatie. Hierin bestaat geen standaard. Elke situatie is maatwerk. Onze medewerkers zetten elke dag al hun creativiteit in om onze klant een glimlach op het gezicht te bezorgen.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende fulltime of parttime functie (40 of 32 uur per week, van 8.30 tot 17.00 uur). Gevarieerde werkzaamheden. Een bedrijf met korte lijnen en een gedreven groep mensen.

Goede arbeidsvoorwaarden waaronder 30 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en 4% eindejaarsuitkering, salaris tussen € 2726 en € 4500 bruto per maand op fulltime basis afhankelijk van je kennis en ervaring. Je ontvangt een onkostenvergoeding van € 50,- per maand netto. Er wordt een bedrijfswagen ter beschikking gesteld, deze gebruik je ook voor woon-werkverkeer. Ook een laptop en mobiele telefoon worden ter beschikking gesteld. Daarnaast betaalt Meyra ook 60% van je pensioenpremie en is er een secundaire arbeidsvoorwaardenregeling met belastingvoordeel. Vragen?

Bel ons dan via

Reageer nu en wie weet ben jij binnenkort wel onze collega!

Zomaar een dag bij Meyra

"Zo fijn om voor die klant echt het verschil te kunnen maken!

"

Van aanvraag tot levering van een hulpmiddel, jij bent bij het hele traject betrokken en draagt bij dat iemand zo lang mogelijk zelfredzaam blijft.

Samen met de klant zoeken wij naar de mogelijkheden die passen bij zijn of haar wensen en persoonlijke situatie. Hierin bestaat geen standaard. Elke situatie is maatwerk.

Na een gezellige start met een kop koffie met mijn collega's pak ik de rolstoel die voor mij klaar staat. Op weg naar iemand thuis die mijn hulp nodig heeft. Ik bel aan.. elke passing is toch weer anders ook al ga je met hetzelfde middel op pad.…

Functie:adviseur
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2726 – 4500
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Meyra via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures kaag
 2. Adviseur Meyra 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures