Vacature Werkstudent Farmacie

Werkstudent Farmacie in Warmond

 • U.P.S.V. Unitas Pharmaceuticorum Logo

  • In- en uitschrijfregeling
  • Reünist worden
 • Vereniging
  • Over U.P.
   • U.P.-lied

Werkstudent Farmacie - Verpakapotheek

Werkstudent Farmakunde
Volg jij de opleiding Farmakunde of een vergelijkbare studie? En zoek je een bijbaan om praktijkervaring op te doen binnen de farmaceutische industrie? Dan zoekt Verpakapotheek in Warmond jou! Als werkstudent zal je op diverse taken op de afdeling receptverwerking worden ingezet. Een ideale mogelijkheid om kennis te maken met de branche!

Verpakapotheek Warmond
Verpakapotheek combineert een instellingsapotheek met een GDS-apotheek. Het is een groeiend bedrijf dat doelmatig farmaceutisch maatwerk levert aan patiënten van zorginstellingen en ziekenhuizen door het gehele land. Deze diensten verrichten wij vanuit twee vestigingen: Farmadam Apotheek in Amsterdam en de vestiging van Verpakapotheek BV in Warmond. De organisatie bestaat uit meer dan tweehonderd professionals die dagelijks samenwerken aan één doel: uitstekende service voor de klant. Anders dan in de openbare apotheek, hebben wij geen balie. Direct contact met patiënten is er dus niet. Hierdoor kan jij je focussen op het bieden van de beste zorg.
De functie
Je ondersteunt als werkstudent direct het team van apothekersassistenten op de afdeling receptverwerking. In diverse ondersteunende taken help je de kwaliteit van de afdeling te waarborgen. Omdat je verschillende werkzaamheden kan oppakken, is een flexibele instelling hierover erg belangrijk! Indien je brede interesses hebt, staat de voor inzet op een andere taken. Dit zal uiteraard in overleg gebeuren.

De werkdagen zijn maandag t/m vrijdag en de werktijden zijn voornamelijk tussen 8:00 en 17:30. Het is noodzakelijk dat je als werkstudent minimaal een van deze werkdagen volledig inzetbaar en beschikbaar bent.
Wat bieden wij je?

Een afwisselende functie in een open bedrijfscultuur. Groei en ontwikkeling staan bij ons centraal. Verder mag je het volgende verwachten:

 • Salaris conform schaal 4 van de CAO apotheken, een uurloon tussen de €12,91 en €16,78. Inschaling afhankelijk van relevante werkervaring.
 • Een flexibel contract. De uren zijn bespreekbaar. Wel vinden wij het belangrijk dat je een volledige werkdag beschikbaar bent, minimaal 8 uur per week.
 • Indien je voor een oproepcontract kiest, ontvang je een hoger uurloon. Dit bestaat dan ook uit een maandelijkse uitbetaling aanspraak vakantiedagen van 10,68% en vakantiegeld van 8%. Dan ontvang je een uurloon tussen de €15,32 en €19,91.
 • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer à 23 ct per kilometer (vanaf 5,1 km enkele reis, met een maximum van 35 km enkele reis) of openbaar vervoerkosten conform het CAO.
 • Een werkplek waar je ervaring krijgt binnen de continu veranderende wereld van de farmacie.

Wat breng je mee?

 • Je volgt een relevante studie t.o.v. de farmaceutische industrie.
 • Je hebt vanuit de opleiding kennis van relevante wet- en regelgeving, procedures en voorschriften.
 • Je bent een teamplayer en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Je wil graag meewerken aan een toekomstbestendige organisatie en hiervoor je farmaceutische kennis inzetten.
 • Beheerst de Nederlandse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk.

Contact

Heb je interesse? Dan zien we je CV graag tegemoet via . Vragen over het sollicitatieproces kunnen ook naar dit e-mailadres worden gestuurd. Voor inhoudelijke vragen kan er contact worden opgenomen met (team manager) via of (ook via WhatsApp).


Functie:werkstudent farmacie
Startdatum:18-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:8 – 8

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met U.P.S.V. via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures kaag
 2. Werkstudent Farmacie U.P.S.V. 18-05-2024

Bekijk ook andere vacatures