Vacature Zorgassistent

Zorgassistent in Leiden

Zorgassistent

 • Dienstverband en locatie

  Parttime - 20-28 uur

  Dag

 • Reageren tot en met

  09-06-2024

 • 2023.121

 • Contactpersoon

  Celly Buters

Kom jij het zorgteam versterken op de locatie Topaz Haagwijk? We kijken uit naar je komst!

In deze nieuwe functie van Zorgassistent bij Topaz kun jij écht het verschil maken. Je ondersteunt jouw collega's van het zorgteam op onze afdeling waar bewoners leven zoals thuis.

Je helpt bij de ochtend- en avondzorg van bewoners, helpt bij het wassen, aankleden, verschonen en verzorgen en doet huishoudelijk werk. Daarnaast help je de Gastvrouw/Gastheer bij het eten en drinken en bied je ondersteuning bij activiteiten die worden georganiseerd op de huiskamer. Of bijvoorbeeld door een wandeling te maken met een bewoner. Uiteraard werk je niet alleen en kun je terugvallen op collega's met een zorgachtergrond want goede zorg bied je samen. We bieden jou een gedegen inwerkprogramma zodat je ook zonder ervaring goed voorbereid aan de slag gaat!

Wat breng je mee?

Met jouw enthousiasme en positieve uitstraling zorg jij voor een fijne dag voor de bewoners. Uit jouw profiel blijkt verder dat jij:

 • Een opleiding hebt op (V)MBO- niveau;
 • Graag werkt met de doelgroep ouderen;
 • Flexibel bent om te werken van 07.00 tot 13.00 uur of van 16.00 tot 22.00 uur;
 • Bereid bent om een paar leuke interne trainingen te volgen zodat jij je werk zo goed mogelijk kan doen!

Topaz biedt goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao-VVT, zoals;

 • Een salaris van maximaal €2.772,02 bruto per maand (FWG 20), op basis van 36 uur;
 • Een vakantietoeslag van 8% en een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Een contract voor de duur van 1 jaar en bij wederzijdse tevredenheid de mogelijkheid tot verlenging;
 • Ruime studie- en ontwikkelingsmogelijkheden, wat dacht je van de opleiding tot Helpende?
 • Mooie personeelskortingen op het platform Benefits At Work, met kortingen voor o.a. Bol.comcom en Zalando;
 • Een vrijwillige collectieve ziektekostenverzekering en leuke extra's zoals ons fietsplan;
 • We vinden het belangrijk dat jij energiek en gemotiveerd bent waardoor je met plezier en in goede gezondheid je werk kunt doen. Zo bieden we werkfruit aan, kun je gratis sportlessen volgen op onze locaties via Personeelsfit en kun je gebruik maken van stoelmassages. Daarnaast biedt Topaz jou een vitaliteitsplatform aan om jouw mentale-, fysieke gezondheid en leefstijl te verbeteren;
 • Een breed en actueel aanbod aan leeroplossingen en ontwikkelactiviteiten voor specifiek de ouderenzorg. Topaz maakt gebruik van REIN om de talenten, kennis en vaardigheden en werkplezier van medewerkers te vergroten.

Waar ga je werken?

Topaz Haagwijk is een kleinschalig verpleeghuis in Leiden met 81 bewoners. De bewoners en medewerkers komen uit de hele regio. Door de kleinschalige setting hangt er een gezellige sfeer en kent iedereen elkaar. In Haagwijk wonen mensen met dementie, met chronisch lichamelijke klachten (somatiek) en mensen met psychiatrische problematiek die als gevolg van ouderdomsklachten niet meer zelfstandig kunnen wonen (gerontopsychiatrie). Ongeveer 130 medewerkers, 80 vrijwilligers en familieleden van bewoners leveren samen de zorg die de bewoner nodig heeft. Haagwijk is een locatie waar kleinschalig gezorgd wordt; kleine teams van 10 tot 15 medewerkers ondersteunen kleine groepen van 15 bewoners, waarbij zoveel mogelijk geleefd wordt zoals thuis. Spreekt het je aan om in Haagwijk ervoor te zorgen dat nog meer dan nu de dagen van de bewoners tellen? Je bent van harte welkom als nieuwe collega!

Wij zijn Topaz

Ons motto is: het hele leven telt. Of mensen nu bij ons wonen, tijdelijk revalideren of thuis extra ondersteuning krijgen, we kijken altijd verder dan de zorgvraag van dat moment. Alleen als we weten

wie ze zijn en waar ze gelukkig van worden, kunnen we ze de zorg bieden die bij hen past. Ook het hele leven van onze medewerkers is belangrijk. Als jij goed in je vel zit en in een prettige omgeving werkt met een fijn team, kun je echts iets betekenen voor de bewoners. Daarom investeren we veel in je ontwikkeling. We zijn dan ook een ambitieuze organisatie. We specialiseren ons steeds meer in zorg en behandeling voor mensen met een complexe zorgvraag. We zetten in op sociale én technologische innovatie en door het doen van wetenschappelijk onderzoek. Dit draagt bij aan de verdieping van de kennis die nodig is voor de best mogelijke zorg en behandeling.

Heb je vragen over deze leuke afwisselende baan, app dan naar Celly Buters, recruiter bij Topaz via .

Topaz. Het hele leven telt.

Solliciteren

Deze vacature is beschikbaar op meerdere locaties.
Maak hieronder uw keuze.


Topaz: logo

Topaz
Aaltje Noordewierlaan 50
2324 KS Leiden

Bedankt voor uw interesse. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.Functie:zorgassistent
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2772 – 2772
Uren per week:20 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Topaz via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures kaag
 2. Zorgassistent Topaz 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures