Vacature Apothekersassistent

Apothekersassistent in Warmond

Apothekersassistent (opleiding + baan)

  • Geplaatst op 23 mei 2024

Verpakapotheek Warmond

Apotheek

24-32 uur per week

Heb jij ambitie om apothekersassistent te worden binnen de farmaceutische branche? En spreekt het je aan om in een instellingsapotheek te werken zonder direct patiëntencontact? Dan is dit je kans! Verpakapotheek betaalt je opleiding BBL (beroeps opleidende leerweg) en bied je de mogelijkheid om je professioneel te ontwikkelen binnen de farmaceutische branche. Zodra je het diploma van dit leer-werktraject met succes hebt behaald is een vaste baan bij ons gegarandeerd!

Verpakapotheek

Verpakapotheek combineert een instellingsapotheek met een GDS-apotheek. Het is een groeiend bedrijf dat doelmatig farmaceutisch maatwerk levert aan patiënten van zorginstellingen en ziekenhuizen door het gehele land. Deze diensten verrichten wij vanuit twee vestigingen: Farmadam Apotheek in Amsterdam en de vestiging van Verpakapotheek BV in Warmond. De organisatie bestaat uit tweehonderd professionals die dagelijks samenwerken aan één doel: uitstekende service voor de klant. Anders dan in de openbare apotheek, hebben wij geen balie. Direct contact met patiënten is er dus niet. Hierdoor kan jij je focussen op het bieden van de beste zorg.

Functieomschrijving

De apothekersassistent in opleiding is werkzaam op de afdeling receptverwerking en frontoffice en rapporteert aan de coördinerend apothekersassistent en team. Onder begeleiding van een gediplomeerd apothekersassistent krijg je te maken met afwisselende taken waardoor je meteen veel kennis uit de praktijk krijgt. Je hebt in deze functie veel contact met zorgverleners en het team van apothekers over farmaceutisch inhoudelijke vragen. Daarnaast controleer je persoonsgegevens en verwerk je patiëntmutaties in de apotheek informatiesystemen. Je bent verder verantwoordelijk voor het tijdig starten en doorvoeren van medicatieaanpassingen, het doorvoeren voor de baxterrollen en het uitvoeren van medicatiebewaking. Verder leer je het kwaliteitsbeleid kennen, voer je opdrachten uit volgens de geldende procedures en beantwoord je logistieke- en inhoudelijke vragen van zorgverleners of patiënten via e-mail of telefoon.

Wij zoeken iemand die:

Wat breng je mee?
• Om toegelaten te worden tot de bbl opleiding apothekersassistent moet je in ieder geval in het bezit zijn van een mbo-diploma niveau 2.
• Je bent bereid om de komende jaren via een erkende opleider, de opleiding tot apothekersassistent te volgen (of volgt deze al). Je hebt een flexibele instelling om ook in de opleiding en opdrachten te investeren in je eigen tijd.
• Je bent enthousiast over de combinatie werken en leren en weet ons hiervan met een sterke motivatie te overtuigen.
• Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
• Je bent stressbestendig en durft tijdig om hulp te vragen indien nodig.

Wat bieden wij?

Een afwisselende functie in een open bedrijfscultuur. Groei en ontwikkeling staan bij ons centraal. Verder mag je het volgende verwachten:
• Een bruto maandsalaris conform schaal 3 van de CAO apotheken. Het startsalaris is €2144,33 op basis van 36 uur per week.
• Een contract voor minimaal 24 uur per week. Bij de BBL opleidingsvariant werk je ten minste 16 uur per week in de apotheek (minimaal 610 uur per schooljaar). Je gaat dan ten minste één dag of avond in de week naar school. Voor meer informatie over de opleiding en toelatingseisen verwijzen wij je naar https://www.werkindeapotheek.nl/de-opleiding
• Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer à 23 ct per kilometer (vanaf 5,1 km enkele reis, met een maximum van 35 km enkele reis) of openbaar vervoerkosten conform het CAO.
• Een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8%.
• Een fantastische kans om apothekersassistent te worden en direct ervaring op te doen!

Heb je interesse? Dan zien we je CV graag tegemoet via . Vragen over het sollicitatieproces kunnen ook naar dit e-mailadres worden gestuurd. Voor inhoudelijke vragen kan er contact worden opgenomen met () via . Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


of over werken bij Verpakapotheek?
Neem dan contact op met
Jacqueline Wagner
van de afdeling HR.Functie:apothekersassistent
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2144 – 2144
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Verpakapotheek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures kaag
  2. Apothekersassistent Verpakapotheek 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures