Vacature WordPress / Woocommerce Developer

WordPress / Woocommerce Developer in Noordwijk Zh

Voor 23:00 uur besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €75

Klantbeoordeling 4,7/5

30 dagen bedenktijd

Bespaar op energie

Voor 23:00 uur besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €75

Klantbeoordeling 4,7/5

30 dagen bedenktijd

WordPress / WooCommerce Developer

 • Fulltime
 • 3000 - 4200
 • Noordwijk

Jouw rol

Hey WordPress/WooCommerce Developer
Help jij mee om huishoudens slimmer met hun energieverbruik om te laten gaan en tegelijkertijd geld te besparen? De website inclusief webshop van HomeWizard is in korte tijd hard gegroeid in content, aantal bestellingen en uitrol naar andere landen. Dit betekent dat we jouw hulp nodig hebben! De website inclusief webshop van HomeWizard is in korte tijd hard gegroeid in content, aantal bestellingen en uitrol naar andere landen. Dit betekent dat we jouw hulp nodig hebben!

Krijg jij er ENERGIE van om

 • Je tanden te zetten in een website die door de enorme groei geen APK-keuring, maar een grote beurt nodig heeft?
 • Verantwoordelijk te zijn voor het onderhoud en de verdere technische ontwikkeling van onze website, inclusief software-updates en veiligheidspatches?
 • Hét aanspreekpunt te zijn voor het technisch functioneren van de website?
 • Te werken bij een flexibel bedrijf waar in korte tijd grote stappen gezet worden?
 • Bezig te zijn met WordPress, WooCommerce en bij voorkeur ook PHP, HTML/CSS en Linux?
 • Nauw samen te werken met de marketingafdeling om nieuwe content en functionaliteiten aan onze website toe te voegen? Als zij klaar zijn voor de uitrol van nieuwe producten of naar nieuwe markten, dan zorg jij dat de website daar ook klaar voor is.

Mijn functie is mijn hobby, en krijg hier ook de gelegenheid/vrijheid om hier door te groeien in mijn functie. - Moustafa

Ben je enthousiast geworden na het lezen van alles hierboven? Solliciteer dan snel op deze vacature, dan maken we binnenkort kennis om te kijken of er een match is. Stuur je cv met een korte introductie op naar .

Collega's uit het team

Rick - Finance & business

"In 2015 begon ik als vakantiehulp en inmiddels ben ik doorgegroeid tot finance & business systems manager. Bij HomeWizard staat persoonlijke groei en ontwikkeling bovenaan. Ons hechte team staat binnen en buiten de werkuren voor elkaar klaar. Een vrijdagmiddag-borrel en game-avond mogen niet ontbreken!

"

Dit krijg je

Met uiteenlopende taken en veel vrijheid kun je mooie projecten neerzetten en leren van de rest van het team. Je krijgt de kans om jezelf te laten zien en je te ontplooien. Jouw inbreng wordt zeer gewaardeerd. Samen met ons maak je impact op de energiebesparing van huishoudens in Nederland en de rest van Europa. Je kunt ook rekenen op:

 • -Winstdelingsregeling
 • -25 vakantiedagen
 • -Macbook (of Windows laptop)
 • -Veel kennisdeling
 • -Dagelijks heerlijke lunch
 • -Eén dag per week een extra luxe lunch
 • -Leuke uitjes met het team
 • -Opleidingsmogelijkheden
 • -Bijdrage pensioen
 • -Reiskostenvergoeding

Ben je enthousiast geworden na het lezen van alles hierboven? Solliciteer dan snel op deze vacature, dan maken we binnenkort kennis om te kijken of er een match is. Stuur je cv met een korte introductie op naar .

Het sollicitatieproces

Solliciteer

Spreekt de vacature je aan? Stuur een berichtje naar met een korte toelichting waarom juist die job je zo leuk lijkt.

Koffie, thee of fris

De rol spreekt jou aan en jouw cv spreekt ons aan? Dan nodigen we je uit voor een gesprek. We vinden de match belangrijker dan skills dus het kan zijn dat je meerdere collega's ontmoet of wordt uitgenodigd om mee te lunchen.

Starten

Is er een match? Dan ontvang je van ons een voorstel. Nadat we het eens geworden zijn over de voorwaarden ontvang je het contract voor een handtekening en dan kun je beginnen!

Stroke 4

Over HomeWizard

HomeWizard is het bedrijf dat huishoudens inzicht geeft in hun stroom-, water- en gasverbruik. Met onze handige wifi meters kunnen gebruikers hun energieverbruik en de teruglevering van zonnepanelen monitoren. Wij willen mensen bewust maken van hun energieverbruik en helpen daarop te besparen. Dat is niet alleen goed voor jouw portemonnee, maar ook voor de wereld. We zijn innovatief en bouwen samen aan een wereld waarin we bewuster met onze energie omgaan.

Jouw energie voor een duurzame toekomst

noun-mission-6775486

Onze missie

Om mensen te motiveren bewust om te gaan met energie en zo geld te besparen. Inzicht geven om aanpassingen te doen in en rondom hun woning om uiteindelijk betaalbaar en fossielvrij wonen mogelijk te maken.

Group 5

Onze visie

Mensen helpen hun CO2-afdruk te verlagen en bij te dragen aan het tegengaan van opwarming van de aarde.

Onze cultuur

Innovatie, persoonlijke groei, duurzaamheid en het naar je zin hebben zijn de kernwaarden bij HomeWizard.

Met de HomeWizard Energy apparaten krijg je live inzicht in het energieverbruik van jouw huishouden.Functie:wordpress / woocommerce developer
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Homewizard via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures kaag
 2. WordPress / Woocommerce Developer Homewizard 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures