Vacature C# .Net Developer

C# .Net Developer in Leiden

De Organisatie:

Deze mooie klant is een ICT-partner binnen de groensector, een van de marktleiders op hun specifieke gebied, en inmiddels werken hier zo'n 50 medewerkers samen aan innoverende backoffice toepassingen. De software wordt gebruikt bij vele middelgrote en grote organisaties om zaken te regelen omtrent voorraadbeheer, managementinformatie, facturatie, bestellijsten en allerlei andere logistieke processen. Je komt hier te werken in een uitdagende en steeds veranderende branche waar constant gezocht wordt naar vernieuwing, onderscheidingsvermogen en optimale werkprocessen!

De manier van werken hier voor het ICT-team is professioneel, maar vrijheid en flexibiliteit is overal terug te zien. Zo werken er hier mensen parttime, vanuit huis of wordt er eerder of later gestart aan de werkdag. Medewerkers worden individueel beoordeeld, je bent hier geen nummer en er zijn interessante doorgroeimogelijkheden. Kennisoverdracht staat hier centraal!

Wij zijn er zelf ook langs geweest: de sfeer is er prettig, de werkplekken zijn slim ingericht (rustig) en ze zitten op een mooie locatie.

De Functie:

Je werkt in teamverband aan een veelzijdige backoffice toepassing, compleet door het bedrijf zelf opgezet. Het team werkt met daily standups, het Agile/Scrum principe en ze hebben contact met de eindgebruikers waar ze de sprints uiteindelijk op afstemmen. Loop je op bepaalde vlakken achter als het gaat om kennis? Geen zorgen, kennisoverdracht staat centraal en is echt belangrijk voor de verschillende IT-teams: uiteindelijk doe je het namelijk helemaal samen.

Belangrijk voor deze functie is dat je als Software .NET Developer sterk bent op de back-end, en dat je kunt werken aan Web- en Desktop apps, je bent bekend met XAML en uiteraard droom je C#. Ben je bekend met DevOps? Dit wordt hier toegepast tijdens het gehele proces. Samen met het team werk je van A-Z aan de verschillende backoffice onderdelen en modules: van plannen maken en testen van de code tot aan deployen en monitoren.

Je kunt er ook voor kiezen om te werken aan maatwerksoftware voor eindklanten, daar is een ander team voor! De eindklant gebruikt de door jou gemaakte software voor import en export van documenten, bestellijsten invullen, voorraadbeheer, facturatie en nog veel meer.

Waarom je hier zou moeten werken: je wordt een breed georiënteerde volwassen software developer en als jij het waar maakt dan kun je heel erg goed jezelf ontplooien tot Software .NET Architect, Lead Developer of soortgelijke functie.

Gevraagd Profiel:

 • Je bent goed met C#!;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met of verstand van (ASP).NET /Core;
 • Je hebt bij voorkeur minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent ongeveer op Medior of Senior niveau als het gaat om C# backend development;
 • Je vindt het niet erg om in korte tijd snel nieuwe technieken je eigen te maken tijdens de inwerkperiode;
 • Je bent analytisch sterk, zoekt naar het grote probleem achter het probleem;
 • Je bent Nederlandstalig, aangezien je in een Nederlandstalig team terechtkomt.

Arbeidsvoorwaarden:

 • Fulltime functie, echter is 32 of 36 uur ook bespreekbaar;
 • Een interessante functie met de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen;
 • Werken met de laatste technieken op zowel desktop als webdevelopment vlak;
 • Een jong team collega's en een informele werksfeer;
 • Een salaris waar je blij van wordt;
 • Uitzicht op een vast dienstverband;
 • Goede pensioenvoorziening bovenop je salaris;
 • Sportfaciliteiten;
 • Regelmatig superleuke bedrijfsuitjes;
 • Variërende lunch in de vernieuwde kantine.

Reageren op deze vacature? 

Neem dan contact op met:
Kjell Treffers op telefoonnummer:+31 (0)88 88 33 063 of mobiel: +31 (0)6 57 57 85 48. Solliciteren kan ook door te mailen naar kjell@careervalue.nlFunctie:C# .net developer
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 4700
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CareerValue via kjell@careervalue.nl of 31888833063. Of bezoek hun website https://www.careervalue.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures kaag
 2. C# .Net Developer CareerValue 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures