Vacature Verzorgende IG

Verzorgende IG in Wassenaar

Verzorgende IG Wassenaar, 24 uur

Ben jij een Verzorgende IG met een groot hart voor ouderen? Wil je samen met ons het verschil maken in de zorg en heb je affiniteit met dementiezorg? Dan heten we je graag van harte welkom bij Zorgvilla Den Deijl in Wassenaar.

Wij bieden

· Een betrokken en collegiaal vast team in een kleinschalige organisatie met veel ruimte om mee te denken en te bouwen

· Een marktconform salaris; CAO VVT FWG 35 óf 40, afhankelijk van ervaring en of je de rol van contactverantwoordelijke uit kunt voeren;

· Een contract voor onbepaalde tijd met een proeftijd van 2 maanden;

· Eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8%;

· Reiskostenvergoeding;

· De mogelijkheid om tijdens werkuren mee te eten met de bewoners.

Jouw dagelijkse werk

Als Verzorgende IG ben je medeverantwoordelijk voor de zorg voor onze bewoners. Je taken lopen uiteen van verzorging en ADL, het schrijven van een Zorgleefplan tot aan het meedoen met activiteiten voor onze bewoners. Samen met het team van Zorgvilla Den Deijl in Wassenaar maak je het verschil voor onze bewoners en bouw je mee aan de kwaliteit van welzijn en zorg binnen onze Zorgvilla's.

Heb je interesse in deze rol en zou je graag bij ons willen komen werken? Dat kan makkelijk! Je hoeft alleen onderstaande gegevens in te vullen en voldoen aan de minimale vereis. We zullen dan spoedig contact met je opnemen.

Wil je meer weten over de organisatie en het werken in Zorgvilla Den Deijl? Bezoek dan onze website www.claris-zorggroep.nl of neem contact op met , telefoonnummer . Solliciteren kan ook door je CV te mailen naar .Functie:verzorgende ig
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Claris Zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures kaag
  2. Verzorgende IG Claris Zorggroep 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures