Vacature BSO Toppers

BSO Toppers in Voorschoten

Pedagogisch Medewerker | BSO Toppers

Ben je sportief? Of hou je van dans en muziek? Of ben je die creatieve knutselaar die altijd een goed idee heeft? In alle gevallen ben je van harte welkom als pedagogisch medewerker bij Partou in Voorschoten!

30 uur

Regio Voorschoten

Weddeloop 1, Voorschoten

Pedagogisch Medewerker | BSO Toppers

clock

30 uur

Regio Voorschoten

Als pedagogisch medewerker bij Partou in Voorschoten kan jij je als geen ander inleven in de belevingswereld van kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud. Jouw enthousiasme en energie dragen bij aan hun ontwikkeling in deze belangrijke fase. Bij ons verdien je een lekker salaris van €2.603,- tot €3.489,- op basis van 36 uur, conform cao Kinderopvang. Daarnaast ontvang je een collectieve zorgverzekering en de mogelijkheid om dichtbij huis te werken. Solliciteer vandaag nog en start jouw avontuur in de wereld van de kinderopvang!

Dit ga je doen

• Je zorgt ervoor dat de kinderen lekker kunnen ravotten en buitenspelen
• Je zorgt voor een rustmoment na de schooldag
• Je zorgt voor ontwikkeling en groei door middel van creatieve en uitdagende spelletjes
• Je zorgt voor lekkere en gezonde lunch en tussendoortjes. Leef je uit!
• Je communiceert met de ouders over de bijzonderheden en de ontwikkelingen van hun kind

Over de locatie

Een bso boven een sportlocatie, dat is pas bijzonder! Op onze bso Toppers aan de Weddeloop in Voorschoten is het een vrolijke en sportieve boel. Op de hockeyvelden van hockeyvereniging Forescate zijn onze bso kinderen dagelijks actief bezig met allerlei sporten, maar ook binnen is er voor ieder kind wel iets leuks te doen.
Schoenen uit en muziek aan, bewegen hoort erbij! Word jij helemaal enthousiast van actief bezig zijn, lekker samen met de kinderen sporten, klimmuren bestormen, bowlen of een speurtocht uitzetten? Dan is dit de bso waar jij je thuis gaat voelen. Natuurlijk vind jij het ook heerlijk om met zn allen in onze mooie binnenruimtes te chillen op de loungebank of in opperste concentratie samen met onze jonge kunstenaars een kunstwerk te maken…je bent van alle markten thuis en geniet van de afwisseling die onze bso biedt.

Wat biedt Partou?

checkmarkshape
  • Bruto maandsalaris van €2.603,- tot €3.489,- o.b.v. 36 uur, conform cao Kinderopvang

  • Reiskostenvergoeding

  • 26 vakantiedagen, 3% eindejaarbonus en een collectieve zorgverzekering

  • Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling: 600+ trainingen in de Partou Academie

  • Korting op een nieuwe fiets of je sport abonnement

  • Korting op kinderopvang

Dit ben jij

checkmarkshape

Een afgeronde kindgerichte opleiding op mbo 3 of 4 niveau, of hbo-opleiding waarbij de opvoeding en ontwikkeling van kinderen centraal staat. Je mag daarmee vanaf het vierde leerjaar in de kinderopvang aan de slag.Functie:bso topper
Startdatum:20-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2603 – 3489
Uren per week:30 – 30

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Partou via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures kaag
  2. BSO Toppers Partou 20-05-2024

Bekijk ook andere vacatures