Vacature Verzorgende C

Verzorgende C in Voorschoten

Verzorgende C

 • Dienstverband en locatie

  Parttime - 24-32 uur

  Wisselende diensten

 • Reageren tot en met

  01-06-2024

 • 2023.057

 • Contactpersoon

  Sylvia van Rijn

Thuiszorg zonder grote tijdsdruk en met ruimte voor welzijn? Dan ben je van harte welkom bij het team Topaz Volledig Thuis!

Samen met jouw collega's vorm je een hecht team. Jullie plannen je eigen routes en je houdt daarbij natuurlijk zo veel mogelijk rekening met de cliënten. Door jouw betrokkenheid ken je de cliënten goed en weet je dat die ene mevrouw graag uitslaapt en je haar op een later moment met haar medicijnen helpt, terwijl die meneer een vroege vogel is en eerder behoefte heeft aan zijn ADL-handelingen. Doordat jij jouw cliënten goed kent, zie je als een van de eerste als er iets aan de hand is en je weet hier goed op in te spelen.

In de dagelijkse zorg behouden de cliënten de eigen regie waardoor ze zo lang mogelijk aangenaam thuis kunnen wonen. Jij maakt mogelijk dat de cliënten ook het leven kunnen leven zoals zij dat willen. Je ondersteunt bij alle ADL handelingen en biedt hulp bij medicijngebruik.

Wat breng je mee voor de cliënten en je collega's?

Jij hebt hart voor de zorg en bekijkt wat er echt toe doet voor jouw cliënt en de familieleden. Zo krijgen onze cliënten de zorg die zij nodig hebben en verdienen. Met jouw enthousiasme en warme uitstraling tover jij elke dag een lach op de gezichten van onze cliënten! Uit jouw profiel blijkt dat:

 • In het bezit bent van een diploma verzorgende C;
 • Flexibel bent om ochtend, avond -en weekenddiensten te draaien.

Een baan die veel biedt

Topaz biedt goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao-VVT, zoals;

 • Een salaris van maximaal € 3.013.60 (FWG 30) bruto per maand op basis van 36 uur;
 • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar, met daarna mogelijk een verlenging voor onbepaalde tijd;
 • Een vakantietoeslag van 8% en een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Een ruim aanbod aan opleidingen en de kans om door te groeien binnen Topaz;
 • Mooie personeelskortingen op het platform Benefits at Work;
 • We vinden het belangrijk dat jij energiek en gemotiveerd bent waardoor je met plezier en in goede gezondheid je werk kunt doen. Zo bieden we werkfruit aan, kun je gratis sportlessen volgen op onze locaties via Personeelsfit en kun je gebruik maken van stoelmassages. Daarnaast biedt Topaz jou een vitaliteitsplatform aan om jouw mentale-, fysieke gezondheid en leefstijl te verbeteren;
 • Topaz maakt gebruik van REIN om de talenten, kennis en vaardigheden en werkplezier van medewerkers te vergroten. REIN biedt een breed en actueel aanbod aan leeroplossingen en ontwikkelactiviteiten voor specifiek de ouderenzorg.

Wij zijn Topaz

Ons motto is: het hele leven telt. Of mensen nu bij ons wonen, tijdelijk revalideren of thuis extra ondersteuning krijgen, we kijken altijd verder dan de zorgvraag van dat moment. Alleen als we weten wie ze zijn en waar ze gelukkig van worden, kunnen we ze de zorg bieden die bij hen past. Ook het hele leven van onze medewerkers is belangrijk. Als jij goed in je vel zit en in een prettige omgeving werkt met een fijn team, kun je echts iets betekenen voor de bewoners/cliënten. Daarom investeren we veel in je ontwikkeling. We zijn een ambitieuze organisatie. We specialiseren ons steeds meer in zorg en behandeling voor mensen met een complexe zorgvraag. We zetten in op sociale én technologische innovatie door het doen van wetenschappelijk onderzoek. Dit draagt bij aan de verdieping van de kennis die nodig is voor de best mogelijke zorg en behandeling.

Waar ga je werken

Topaz Volledig Thuis is een "pakket op maat". Het biedt cliënten met een Volledig Pakket Thuis (VPT)-indicatie meer keuzevrijheid en bevordert het zo lang mogelijk zelfstandig wonen wat goed aansluit bij onze Topaz visie dat het heel leven telt. Hoe mooi is het wanneer dat zo lang mogelijk vanuit de eigen thuissituatie kan. Topaz Volledig Thuis biedt Volledig Pakket Thuis (VPT) in de regio Voorschoten, Leiden en Noordwijkerhout waar we mensen deze 24-uurs zorg thuis bieden.

De teams van Topaz Volledig Thuis bestaan uit verpleegkundige, (coördinerend) verzorgende IG, verzorgende C, helpende en gastvrouwen/gastheren. Jullie uitgangspunt is de cliënten de eigen regie te laten houden en zo lang mogelijk thuis kunnen wonen. Jij maakt mogelijk dat de cliënten het leven kunnen leven zoals zij dat willen.

Dat laten we aan jou. Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en overtuigd dat jij en Topaz bij elkaar passen? Maar ben je na het lezen van de vacature nieuwsgierig geworden en zit je nog met vragen of heb je twijfels om te solliciteren? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan altijd open om vragen te beantwoorden en nemen de twijfels graag bij je weg! ) vertelt je graag meer over Topaz Volledig Thuis. Voor vragen over het sollicitatieproces kan je appen of bellen met onze Recruiter Sylvia van Rijn ).

Als je bij ons start, vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te leveren. Deze mag maximaal drie maanden oud zijn en wordt door ons vergoed.

Topaz. Het hele leven telt.

Sollicitatieprocedure

2

1e gesprek Wat leuk dat we met jou in gesprek gaan voor een baan bij Topaz

3

Meelopen op de afdeling Met een toekomstige collega kun je ervaren hoe "het hele leven telt" bij Topaz en loop je een dagdeel met ons mee


Topaz: logo

Topaz
Aaltje Noordewierlaan 50
2324 KS Leiden

Bedankt voor uw interesse. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bezig met versturen...

Aanhef *

Dhr.

Mevr.

Adres *

Postcode *

Woonplaats *

Motivatie *

Wat voor soort functie zoek je? *

Eventuele opmerkingen

Versturen

We vinden het leuk dat je bij Topaz wilt werken. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Interesseformulier vrijwilligerswerk

Je ontvangt binnenkort een reactie van een van onze coördinatoren informele zorg.Functie:verzorgende c
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3013 – 3013
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Topaz via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures kaag
 2. Verzorgende C Topaz 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures