Vacature Verzorgende

Verzorgende in Leiderdorp

Alrijne Zorggroep

Eerste contact verzorgende (ECV) verpleeghuis Leythenrode

 • Verpleeghuis
 • Leiderdorp
 • MBO
 • 18 - 32
 • FWG 40
Eerste contact verzorgende (ECV) verpleeghuis Leythenrode

Je hebt nog 10 dag(en) om te solliciteren

Wij zijn op zoek naar:

Eerste contact verzorgende (ECV) verpleeghuis Leythenrode

Ben jij een VIG'er en spreekt het jou aan om de zorg te coördineren in samenspraak met andere zorgverleners? En wil jij hierbij bijdragen aan de continuïteit van het zorgproces? Wacht dan niet langer en solliciteer voor deze functie waarbij je een waardevolle rol speelt in het leven van onze bewoners én je je verder kan ontwikkelen.

Dit zegt je collega

'Met de naasten van de bewoners kijken hoe we de wensen van de bewoners waar kunnen maken. Samen met collega's zorgen dat de bewoners de zorg krijgen die voor hen bestemd is. De functie is super afwisselend, elke dag is anders en daarom houd ik van mijn werk.''

- Shurnalda Haynes, Eerste Contact Verzorgende Leythenrode

Wat zijn je belangrijkste taken?


 • Je biedt zorg en begeleiding volgens het zorgleefplan dat je samen met de bewoner/mantelzorger opstelt;
 • Je coördineert de zorg in samenspraak met andere zorgverleners en draagt bij aan de continuïteit van het zorgproces;
 • Je signaleert en rapporteert de ontwikkelingen van de bewoners in het elektronisch zorgdossier.

Wat bieden we jou?

Bij Alrijne zorgen we goed voor mensen; patiënt, bewoner en medewerker. Jouw toekomst staat bij ons centraal. Je mag rekenen op een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden waaronder:

 • Een salaris van maximaal € 3.417,15 (FWG 40 Cao VVT) op fulltime basis;
 • Een vast contract na een proeftijd van twee maanden;
 • Een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33% ;
 • Een onregelmatigheidstoeslag ;
 • Een unieke samenwerking met de ziekenhuizen van Alrijne;
 • Een speciale fiscale regeling om met veel voordeel producten aan te schaffen. Bijvoorbeeld een fiets, smartphone of cadeaubonnen voor Bol.com en Coolblue;
 • Veel ontwikkelingsmogelijkheden . We hebben een uitgebreide, gunstige opleidingsregeling. Trainingen kun je volgen wanneer je maar wilt via GoodHabitz .

Als Eerste Contact Verzorgende (ECV) ben je onderdeel van een hecht team waarmee je samenwerkt, kunt sparren en waarin ruimte is voor een lach en een traan. Samen met je collega's zorg je ervoor dat de bewoners een fijne dag hebben. Je kent de bewoners goed en weet wat zij nodig hebben.

Door de unieke samenwerking met verpleeghuis Oudshoorn hebben we veel kennis over de ouderenzorg in huis. We hebben verschillende afdelingen waarvan drie afdelingen met 20 bewoners met somatische aandoeningen, twee psychogeriatrieafdelingen (één van 25 bewoners en één van 11 bewoners) en een Revalidatieafdeling met 13 bewoners (incl. twee crisisbedden). Met oprechte aandacht bieden wij de beste zorg op de beste plek in onze regio. Zo zorgen we er samen voor dat de bewoners zich thuis voelen.

Wat breng je mee?

 • Je beschikt over het diploma Verzorgende IG (harde eis);
 • Je hebt affiniteit met somatische en pg-bewoners;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Over Alrijne

Alrijne is een zorggroep die bestaat uit Alrijne ziekenhuis (met locaties in Leiden, Leiderdorp en Alphen aan den Rijn), verpleeghuis Leythenrode en verpleeghuis Oudshoorn. Bij Alrijne geloven we in oprechte aandacht. Oprechte aandacht voor alle patiënten en bewoners in onze ziekenhuizen en verpleeghuizen, zodat we elke dag betere zorg kunnen verlenen. En oprechte aandacht voor onze collega's, zodat we iedereen een gezonde, veilige en inspirerende werkomgeving kunnen bieden. Als één van de grootste werkgevers in onze regio is dat ons doel. Wij zorgen voor mensen die voor mensen zorgen.

Solliciteren?

Voorafgaand aan de indiensttreding vragen we je een VOG (=Verklaring Omtrent Gedrag) te overleggen.

Wil jij als Eerste Contact Verzorgende bijdragen aan zorg met oprechte aandacht? We maken graag kennis met je. Solliciteren kan gemakkelijk via de sollicitatiebutton, het liefst vóór 7 juni 2024 . Het meesturen van je cv en motivatiebrief is niet nodig.

Heb je in de tussentijd vragen over deze functie of wil je liever eerst een dag meelopen of kennismaken? Neem dan contact op met Zeynep Poyraz - van den , Leythenrode: of .

Ben je benieuwd naar de ervaringsverhalen van onze Eerste Contact Verzorgenden? Klik dan hier .

Verzorgende

Jouw werkgebied:

VerzorgendeFunctie:verzorgende
Startdatum:26-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3417 – 3417
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Alrijne Zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures kaag
 2. Verzorgende Alrijne Zorggroep 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures