Vacature Verkoopmedewerker binnendienst

Verkoopmedewerker binnendienst in Roelofarendsveen

Als Verkoopmedewerker Binnendienst ben jij hét gezicht van de balieverkoop en het aanspreekpunt voor de klanten. Met jouw productkennis en vakbekwaamheid help je klanten bij het maken van de juiste keuzes, en zorg je voor een positieve klantervaring.

Een belangrijke taak van je functie is het invoeren van orders en het opstellen van offertes. Je werkt nauw samen met je buitendienstcollega's, die je voorzien van de benodigde informatie en opdrachten. Je zorgt ervoor dat de administratieve processen soepel verlopen en dat bestellingen en offertes foutloos worden verwerkt. Naast je rol aan de balie ben je ook betrokken bij de telefonische verkoop. Hierbij benader je bestaande en potentiële klanten proactief om hen op de hoogte te brengen van onze producten en diensten. Je bent in staat om de voordelen en kenmerken van onze producten helder te communiceren en potentiële klanten te overtuigen van de waarde die we bieden.

Als verkoopmedewerker binnendienst ben je een essentieel onderdeel van het verkoopteam en draag je bij aan het succes van het bedrijf. Je begrijpt de wensen en behoeften van de klanten en je zet je in om de best mogelijke service te bieden. Klanten die terugkeren vanwege de service die ze van jou hebben ontvangen maken jouw enorm blij. Dit maakt de functie des te leuker en stimulerender!

Deze functie betreft een parttime of fulltime dienstverband.Functie:Verkoopmedewerker Binnendienst, Verkoper binnendienst
Startdatum:19-01-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3500 – 3500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via j.versteegen@werk.olympia.nl of 071 566 57 24. Of bezoek hun website https://159.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag
  2. Verkoopmedewerker binnendienst Olympia 19-01-2024

Bekijk ook andere vacatures