Vacature Loader

Loader in Lisse

Commercieel Medewerker - Verkoop binnendienst

Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie waar jij jouw commerciële en organisatorische skills goed in kwijt kunt? Een bedrijf waar je werkt met grote klanten als Bol.com, Capi, Expert, Electro World, EP en Coolblue? En dat ook nog bij een, al zeggen we het zelf, super leuk team! We maken graag kennis met jou.

Functieomschrijving
Als Commercieel Medewerker heb je een veelzijdige functie. In jouw functie ben je het aanspreekpunt voor onze klanten om alle vragen en order en retouren in goede banen te leiden. Als commercieel medewerker bied je ondersteuning aan het verkoopteam bij al hun activiteiten. Jij gaat werken met alle zakelijke klanten van MIKA, je fungeert als het middelpunt voor al onze merken. Het betreft een dynamische rol waarin je de ruimte hebt om mee te denken en jezelf op verschillende gebieden te ontwikkelen. - Je houdt de orderflow in de gaten, eventuele hick-ups in het orderproces ben je voor óf weet jij op een zo goed mogelijke manier op te lossen. - Je bent eerste lijn contactpersoon voor alle binnenkomende vragen per mail of per telefoon - Je biedt ondersteuning aan de verkoop buitendienst met bijvoorbeeld bestelvoorstellen, signaleren van verkoopkansen & analyses. - Je bent verantwoordelijk voor het retouren proces inclusief de verkoop van B-stock.

MIKA ''Alles onder één dak''
De rol van MIKA is de afgelopen jaren veranderd van traditionele distributeur naar een complete "brand fulfilment partner". Samen met onze merken en klanten bepalen wij de juiste strategie om het volledige potentieel van de Benelux markt te benutten.
Het juist positioneren van een merk in de markt is hetgeen waar we dagelijks mee bezig zijn. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse kunnen we de juiste strategie uitvoeren, voor zowel online als offline sales. Indien wenselijk kunnen we voor het merk een eigen brand website maken of de verkoop begeleiden via de verschillende marketplaces. Samen met de merken en onze verkooppartners bouwen we aan de uitvoering van de met elkaar opgestelde strategie. Bij MIKA zijn we dan ook trots op onze prettige samenwerkingen met klanten als Bol.com, Media Markt, Expert, Electro World & Coolblue.

Het team
Je komt te werken in een team van jonge professionals die dagelijks zich bezighoud met sales. We omarmen de visie; 'Als het goed gaat met jou gaat het goed met het bedrijf en andersom.'' In totaal werken we met 12 Fte's, waaronder twee collega's uit België. Jij werkt in jouw functie nauw samen met de Busines2Business - afdeling van ons bedrijf, bestaande uit 8 collega's. Met plezier, humor en gedrevenheid wordt er gewerkt!

Wie ben jij?
Je bent iemand die graag samenwerkt. Bij MIKA zijn we ervan overtuigd dat je samen het verste komt. Je hoeft zeker niet alles al te kunnen maar je bent wel leergierig, behulpzaam en commercieel ingesteld.
• MBO 4 / HBO werk- en denkniveau
• Ervaring met verkoop binnendienst werkzaamheden is een pré
• Pro- actief

Wat wij jou aanbieden:
• 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld (uitgekeerd in de maand mei)
• Een jaarcontract, met de optie tot verlengen voor onbepaalde tijd!
• Een pensioenregeling voor je oude dag
• Een salarisindicatie tussen € 1.800 en € 3.000 bruto per maand, o.b.v. 40 uur per week en afhankelijk van ervaring
• OV vergoeding of € 0,19 per KM reiskostenvergoeding (gratis en voldoende parkeergelegenheid en bushalte op 100 meter afstand)
• Personeelskorting op een breed scala aan onze producten
• Mogelijkheid tot hybride werken (thuis- en op kantoor)

En ook prettig…
• Een comfortabel ingerichte werkplek uitgerust met laptop, scherm en een eigen telefoon
• Een gezellige lunchruimte waar we met elkaar pauze houden
• Meer dan voldoende budget voor teambuilding en teamuitjes!
• Een jaarlijks én persoonlijk samengesteld, thematisch kerstpakket
• Vrijdag 'snackdag'
• Een dynamische omgeving waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei
• Veel ruimte voor eigen inbreng, initiatieven en ideeën!
• Leuk feitje: wij zijn een erkend leerbedrijf voor stagiaires. Al meerdere stagiaires zijn hierna vast in dienst gekomen na een leuke, leerzame stageperiode

Ben jij enthousiast en heb jij interesse? Stuur dan jouw CV en motivatie naar . Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op en plannen we mogelijk een gesprek in met elkaar. Klikt het eerste gesprek, dan plannen we vlot erna een tweede gesprek. Als we beide enthousiast zijn, dan worden we collega's!

Inspiration Day!

19 July 2023

loader

Functie:loader
Startdatum:15-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:1800 – 3000
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Mika Distribution via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag
  2. Loader Mika Distribution 15-12-2023

Bekijk ook andere vacatures