Vacature Terminal Operators

Terminal Operators in Hoofddorp

Globalisering heeft geleid tot een groeiend aantal zakenreizen en meer toerisme wereldwijd. Luchthavens kunnen niet snel genoeg groeien om dit toenemende aantal reizigers aan te kunnen.
Twee belangrijke aspecten daarbij zijn bagage afhandeling en het snel gereedmaken van het vliegtuig aan de gate. Bagage afhandelingssystemen worden voortdurend verbeterd om te komen tot hogere productiviteit, meer snelheid en een langere inzetduur per dag.
Verhoogde doorvoer van koffers vraagt meer van het bagage afhandelingssysteem en de componenten ervan. Voor conventionele bagagesystemen leidt dit tot frequent onderhoud en hogere kosten. Operators en fabrikanten zoeken naar electrische voedingssystemen die nauwelijks slijten en hun complexe systemen draaiende houden.

Ook aan de gate is alles erop gericht het vliegtuig snel weer gereed te maken voor de volgende vlucht. Dit hangt mede af van de snelheid waarmee het grondpersoneel de 400 Hz voeding naar het vliegtuig kan aan- en afkoppelen. Het snel en schadevrij aan- en afkoppelen van deze dure 400 Hz voedingskabels is daarbij prioriteit.

Vliegtuig kabels dienen makkelijk en altijd beschikbaar te zijn en netjes en veilig opgeborgen te worden als ze niet worden gebruikt. Vliegtuigen die gevoed worden vanaf de vaste bodem besparen veel brandstof en verbeteren daarmee ook de luchtkwaliteit op de luchthaven.

In diverse werkzaamheden van het luchthavenbedrijf en met name in bagage-afhandeling en 400 Hz kabelmanagementoplossingen aan de gate, heeft Conductix-Wampfler tientallen jaren ervaring. Ons wereldwijde netwerk van vestigingen maakt dat wij dichtbij onze luchthavenrelaties zijn om hen de service te bieden die zij nodig hebben.


Onze robuuste oplossingen zijn ideaal voor deze toepassingen. Wij leveren onder andere:
Inductive Power Transfer - d.w.z. contactloze energieoverdracht(IPT ® ) - voor voeding van bagage-afhandelingsystemen . Overdracht van elektrische energie vindt plaats via een magnetisch veld vanaf een onzichtbare bron naar een contacloze afnemer.
Dit stelt het systeem in staat om de snelheid zover te verhogen als de mechanische constructie toelaat.

Slijtagevrije onderdelen brengen kosten van onderhoud en reserveonderdelen terug. De Total Cost of Ownership (TCO) voor IPT ® oplossingen is significant minder dan bij conventionele oplossingen.
PLB400 Motorkabelhaspels - voor 400 Hz kabels - maken het onnodig om kabels op het platform te laten liggen, in een put op te bergen of met een kraan of voertuig weg te halen. PLB400 Motorkabelhaspels - met diverse beveiligingen kunnen worden gemonteerd onder de passagiersbrug of op het platform.

Transfer between two Airport terminals [cable liner system | DCC]Transfer between two Airport terminals [cable liner system | DCC]Transfer between two Airport terminals [cable liner system | DCC]


Toepassing
Vervoer tussen twee luchthaven terminals [cable liner systeem | DCC]
Land
Mexico
Plaats
Mexico (stad)
Verantwoordelijk verkoopkantoor
Conductix-Wampfler AG [D]
Operator
Doppelmayr [DCC]
Klant
Siemens, Oostenrijk
Technische eisen
Het elektrisch voeden van de interieuruitrusting van een People Mover
Product[en]
Sleepleiding, Programma 0812 Single Voeding Lijnvoeding
Rijweg
3000 m
Snelheid
45 km/h
Aantal polen
3 + aarde
Afnemer
Dubbele afnemer
Stroom
150 A
Spanning
480 V [AC]
Aanvullende informatie

  • Inschakelduur: 22 uur/dag
  • Systeem capaciteit: 600 - 800 personen per uur/richting

Relevante Producten


Diamantlaan 87
2132 WV Hoofddorp
Nederland

Telefoon: +31 (0) 23 542 12 00


Belgium

Telefoon: +32 (0) 2 469 25 60


Heeft u vragen?

Stuur ons een e-mail

Functie:terminal operator
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Conductix-Wampfler via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures kaag
  2. Terminal Operators Conductix-Wampfler 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures