Vacature Chauffeur Kraakperswagen

Chauffeur Kraakperswagen in Noordwijkerhout

Meeuwenoord groep container verhuur

Meeuwenoord Vervoer heeft 3 specialisaties:
• het vervoer van sierteelt producten (bollen/stekken/planten)
• het transport van bouwmaterialen, machines en hijswerk met autolaadkraan; en
• het transport en de verwerking van afval, grondstoffen en bulkgoederen.

Meeuwenoord Recycling is de spil in de keten van het opwaarderen van afval tot hernieuwd product.

Door onze constante groei zijn wij ter versterking en uitbreiding van ons team op zoek naar een:

Chauffeur trekker/trailer (CE)

In deze functie verzorg je overdag het vervoer van machines, pallets, stukgoed en vaste planten. Ook vervoer je in het seizoen bloembollen naar de Noord en de Zuid en de overige bollengebieden. Je bent in het bezit van een CE-rijbewijs en code 95. Ervaring met een kooi aap is een pre.

Chauffeur kraakperswagen (fulltime/parttime) (C)

In deze functie worden werkzaamheden verricht met de kraakperswagen, waarbij rolcontainers in een vaste regelmatige route worden geleegd. Je gaat bij verschillende bedrijven langs om bedrijfsafval, karton of glas op te halen.

Werktijden zijn van ca. 6:00/07:00 uur tot ca. 16:00/17:00 uur. De standplaats is Noordwijkerhout. Als kraakpers chauffeur ben je in bezit van een geldig C-rijbewijs met code 95. Heb je ervaring? Dan heb je een streepje voor, maar zonder ervaring ben je ook van harte welkom!

Chauffeur/machinist autolaadkraan

Je voert hijswerkzaamheden uit met een autolaadkraan en bent zelf verantwoordelijk voor het laden, lossen, hijsen en zekeren van de goederen. De ideale kandidaat heeft ervaring met het werk en is in het bezit van CE rijbewijs/Code 95/ TCVT certificaat Machinist autolaadkraan.

Wat bieden wij jou?
Bij ons kom je terecht in een informele en uitdagende werkomgeving. Een goed salaris volgens de cao Beroepsgoederenvervoer en (indien gewenst) de mogelijkheid om binnen ons bedrijf door te groeien naar een andere functie. Dit is mogelijk door de variëteit aan werkzaamheden.
Door zowel het bedrijf als de medewerkers worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.

Ga je bij Meeuwenoord aan de slag dan kom je te werken in een informele omgeving met een enthousiast en gemotiveerd team. Spreekt dit je aan dan zijn we op zoek naar jou!

Interesse in een van deze functies?

Voor meer informatie over ons bedrijf, check onze website!

Modern, deskundig en betrouwbaar zijn kernbegrippen bij Meeuwenoord Groep.

Meeuwenoord Groep is een veelzijdig bedrijf, waarin onze medewerkers goed tot ontwikkeling kunnen komen. Onze specialisaties kunt u rustig bekijken op deze website.

U ervaart bij ons een prettige werksfeer, gemotiveerde collega's, goede arbeidsvoorwaarden en wij volgen de CAO voor het beroepsgoederenvervoer. Ook specifieke doorgroei- en opleidingsmogelijkheden zijn kenmerkend voor ons bedrijf.Functie:chauffeur kraakperswagen
Startdatum:18-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Meeuwenoord Vervoer via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures kaag
  2. Chauffeur Kraakperswagen Meeuwenoord Vervoer 18-05-2024

Bekijk ook andere vacatures