Vacature Technici

Technici in Hazerswoude-Dorp

Ons team

Val Adviseur Techniek en Innovatie

Heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt en beschikt over een ingenieuze kijk op installatietechniek en samenwerking in de bouwketen. Heeft een hoge duurzaamheidsambitie en is het strategisch geweten van onze oplossingen. Verzamelt in zijn vrije tijd best practices van de BENG 2021 en REHVA COVID-19 richtlijnen.

Pieter Mensink Engineer

Technisch ontwerper van grote en kleine installaties voor nieuwbouw en renovatie projecten. Geroutineerd in het ontwerp van robuuste en energiezuinige installaties binnen de financiële kaders. Heeft een praktische grondslag. Staat ook privé paraat als vrijwilliger bij de brandweer.

Reinout Krijger Engineer

Gepassioneerd wko-technicus. Binnen Innuvate verantwoordelijk voor beheer en monitoring van tientallen gebouwinstallaties met wko-systemen. Teamspeler. Sterk in het oplossen van storingen. In vrije tijd op het water te vinden en fervent sleutelaar aan alles met een verbrandingsmotor.

Werken bij Innuvate

Binnen INNUVATE willen we de komende periode onze dienstverlening verder professionaliseren en uitbreiden. We zoeken startende en meer ervaren technici die het leuk vinden om in een klein bedrijf te werken en (weer) met techniek bezig te zijn. Korte lijnen en snelle beslissingen. We zijn innovatief, ontwikkelen zelf producten en er is tijd voor kwaliteit.

INNUVATE is een adviesbureau maar heeft de mogelijkheid zelf projecten uit te voeren. Door zelf te blijven realiseren zorgen we dat onze adviesdiensten als creatief en vernieuwend worden genoemd door onze opdrachtgevers. De combinatie denken en doen maakt geen dag hetzelfde.

Onze missie is installaties optimaal laten werken en het (fossiel) energiegebruik terug te brengen. Dit doen we dus aan de ene kant met ontwerp en advies, maar aan de andere kant ook door aan te pakken en projecten uit te voeren. We zien dat de combinatie van deze twee zaken ons een unieke voorsprong geeft; we kennen de theorie en de praktijk en we zoeken iedere dag naar nieuwe oplossingen en we gaan voor een 10!

Innuvate is een allround installatieadviesbureau met een volledig BRL 6000-21/00 certificering. Vanwege een toenemende vraag naar de monitoring en beheerwerkzaamheden van onze WKO-activiteiten zijn wij op zoek naar versterking!

Wij zoeken een enthousiaste consultant met een goede technische achtergrond (HBO elektrotechniek/werktuigbouw) en tenminste drie jaar ervaring op het gebied van monitoring en beheer van warmtepompinstallaties. Je gaat zelfstandig complexe projecten coördineren, van eerste klantcontact tot en met oplevering. Vanuit je deskundigheid en interesses draag je daarnaast inhoudelijk bij aan de brede opdrachtenportefeuille bij onze klanten.

Profielwensen:

  • HBO+ met sterk probleemoplossend vermogen in W en E materie
  • 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Afgetrainde communicatieve vaardigheden
  • Ervaring met WKO ontwerp
  • Aanvullende opleidingen zoals KLI-C, MRK zijn een pré
  • Rijbewijs B

Wat bieden wij:
Innuvate is een klein innovatief bedrijf, vol dynamiek en mogelijkheden om je te ontwikkelen. Collegialiteit en kennisdeling zijn onze sterke kanten en we maken graag gebruik van onze onderlinge expertise. Wij bieden een baan van 32-40 uur met de mogelijkheid tot thuiswerken. Voor meer vragen kan je contact opnemen met via 085 022 00 27.

Wij bieden je een uitdagende baan waarin de invulling, vormgeving en aanpak van je werkzaamheden grotendeels bij jou liggen. Spreekt dit je aan en voldoe je aan het geschetste opgestelde profiel? We nodigen je graag uit om kennis te maken! Solliciteer via

Engineer installatietechniek (W of E)

Wil je zowel praktisch als theoretisch bezig zijn met warmte- en koudeopslag, regeltechniek en warmtepompen? Wil je met jouw kennis meehelpen om voor onze opdrachtgevers energie te besparen? Kom dan ons team versterken! Geen dag is hetzelfde; een prettige afwisseling van bureauwerk en service-, en installerende werkzaamheden buiten de deur. Je bepaald grotendeels je eigen agenda in overleg met je team en de opdrachtgever.

Profielwensen
• MTS+ met sterk probleemoplossend vermogen in W en E materie
• Je bent een teamspeler en klantgericht
• Je bent handig, hebt passie voor techniek en 'sleutelen tot het werkt'
• Ervaring met & kennis van warmtepompen is een pré
• Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden
• F-gassen (of STEK diploma) of bereid om dit te halen
• Rijbewijs B

Servicetechnici of inbedrijfstellers die graag een volgende stap willen zetten richting engineering zien wij als goede kandidaten voor deze positie.

Wat biedt Innuvate:

Innuvate is een klein bedrijf, vol dynamiek en mogelijkheden om je te ontwikkelen. Collegialiteit en kennisdeling zijn onze sterke kanten dus je kunt jezelf volop inhoudelijk ontwikkelen. Uiteraard horen hier een heel goed en bespreekbaar salaris en passende arbeidsvoorwaarden bij. Pensioenvoorziening naar keuze. Voor meer vragen kan je contact opnemen met via 085 022 00 27.

Denk je ons team te kunnen versterken, stuur dan een sollicitatiebrief inclusief CV naar

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

ContactFunctie:technici
Startdatum:18-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Innuvate via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures kaag
  2. Technici Innuvate 18-05-2024

Bekijk ook andere vacatures