Vacature Energieadviseur

Energieadviseur in Hoofddorp

NMCX

Energieadviseur (vrijwillig)

26 jan.

NMCX Centrum voor Duurzaamheid is een stichting, die inwoners van Haarlemmermeer helpt met verduurzaming van hun leefomgeving. Energiebesparing en opwekking is één van de thema's, waar NMCX zich mee bezig houdt. Om inwoners van de gemeente (verder) te helpen met energiebesparing en opwekking is ruim drie jaar geleden Energieloket Haarlemmermeer opgezet.

Energieloket Haarlemmermeer is op zoek naar energieadviseurs op vrijwillige basis, die bewoners in Haarlemmermeer informeren over energie besparen en opwekken. Als adviseur zal je met name werkzaam zijn bij ons Rijdend Energieloket. Met deze mobiele bus staan we twee keer per week op verschillende weekmarkten in de gemeente, waar bewoners gratis advies kunnen inwinnen over energiebesparende maatregelen, subsidies en meer. Ook advies aan huis geven behoort tot de mogelijkheden.

Als vrijwilliger krijgt je meerdere trainingen van onze energie-adviseurs die je ook begeleiden bij je werkzaamheden in het Rijdend Energieloket.

Wat ga je doen?

 • Je staat met een collega adviseur in het Rijdend Energieloket , waar je bewoners adviseert over het verduurzamen van de woning. Het loket staat op onder andere de volgende locaties: Rijsenhout, Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Abbenes, Spaarndam, Buitenkaag, Badhoevedorp.

 • Indien je goed bent ingewerkt en over voldoende kwaliteiten beschikt, kan je ook worden ingezet voor adviesgesprekken aan huis. Je geeft inwoners op maat advies over energiebesparende maatregelen en helpt ze op weg met verduurzamen.

Wij vragen:

 • Een klantvriendelijke, enthousiaste houding;

 • Basiskennis van energiegebruik en energiebesparende maatregelen;

 • Beschikbaarheid van minimaal 2 keer per maand op het Rijdend Energieloket. Werkzame tijd: 3-4 uur per keer.

 • Een geldige VOG is verplicht. Als je die nog niet in je bezit hebt, vragen wij die voor je aan.

Wij bieden:

 • Trainingen en ondersteuning

 • Beschikbaarheid van materiaal zoals warmtebeeldcamera en energiemeter.

 • Vrijwilligers- en reiskostenvergoeding

 • Jaarlijks een borrel en bedrijfsuitje met het hele team van NMCX Centrum voor Duurzaamheid.

Heb je interesse?
Neem dan contact op met via

Kijk op www.energielokethaarlemmermeer.nl om een beeld te krijgen van de organisatie.

Energieloket Haarlemmermeer is een initiatief van gemeente Haarlemmermeer en NMCX Centrum voor Duurzaamheid. NMCX is een stichting met ANBI status.


NMCX Centrum voor Duurzaamheid
Dreamstreet 12
2133 LK HoofddorpFunctie:energie adviseur
Startdatum:18-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:3 – 4

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting NMCX, Centrum voor Duurzaamheid via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures kaag
 2. Energieadviseur Stichting NMCX, Centrum voor Duurzaamheid 18-05-2024

Bekijk ook andere vacatures