Vacature Stage

Stage in Leiden

Architecten Logo Architecten Logo

Stage bij

Mooie projecten, leuk team, prachtige werkplek? Vanaf februari hebben we een stageplek beschikbaar voor een enthousiaste en leergierige stagiair.

is een stads architectenbureau, vanuit ons prachtige kantoor hartje Leiden werken we met een enthousiast team aan betekenisvolle projecten. Met onze ontwerpen willen we de buurten van morgen beter, mooier, socialer en duurzamer maken. De manier waarop we daaraan werken is ambitieus maar ook ontspannen, met veel plezier en gezonde overtuiging maken we samen de kwaliteit waar we voor staan.

Als stagiair draai je mee in ons bureau, en zal je volledig onderdeel zijn van ons team. We vinden het belangrijk dat je groeit, we verwachten daarom van jou een leergierige houding en open blik.

Met onze projecten geven we antwoord op actuele vraagstukken. Met onze gebouwen dragen we bij aan een prettige, menselijke stad. Thema's als verdichting, inclusie en verduurzaming spelen een belangrijke rol in onze projecten. We hebben een open en onderzoekende houding en werken graag samen met diverse disciplines, van technisch adviseurs tot sociologen, van zorgprofessionals tot kunstenaars. Onze recente samenwerking met het Atelier Rijksbouwmeester en Platform31 getuigd hiervan en heeft geleid tot de publicatie 'Ontwerp voor Ontmoeting', een handboek voor socialere woningbouw.

De rode lijn in ons werk is wonen. Maar daarbinnen zijn onze projecten zeer divers, van nieuwbouw tot renovatie en herbestemming, voor verschillende doelgroepen. We zullen je zoveel mogelijk bij verschillende projecten betrekken. Zo kan je gaan werken aan het ontwerp van een appartementengebouw, meedenken aan stedenbouwkundige strategieën of het organiseren van activiteiten. Hiermee zal je ervaring krijgen op verschillende schaalniveaus, in verschillende fases.

Wat we bieden: - Een volwaardige plek binnen ons enthousiaste team; - Op een prachtige locatie op loopafstand van Leiden Centraal; - Voor 4 tot 5 dagen per week, voor minimaal 3 maanden; - Met een stagevergoeding volgens de huidige Stageregeling voor de bouw.

Wat we vragen: - Opleiding WO - Computervaardigheden: sketch-up, photoshop, indesign, illustrator. Ervaring met verctorworks en/of archicad en met een MAC is een pré.

Lijkt het je leuk te ontdekken hoe veelzijdig het werken bij een architectenbureau kan zijn, stuur dan een mail met je motivatie en vaardigheden naar



Functie:stage
Startdatum:20-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zijdekwartier architecten via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures kaag
  2. Stage Zijdekwartier architecten 20-05-2024

Bekijk ook andere vacatures