Vacature Medewerker Technische Dienst

Medewerker Technische Dienst in Leiden

Medewerker Technische Dienst
Leiden, fulltime (= 34 uur!)

Ben jij toe een nieuwe baan met veel vrijheid in je werk? Kent een technische dienst voor jou (bijna) geen geheimen meer en heb je een passie voor techniek? Dan is deze rol perfect voor jou!

Een dag in het leven van de technische dienst:
Om 7.00 start de dag, samen met je collega’s drink je een kop koffie, bespreek je de dag en is er tijd ook even tijd om stil te staan bij het leven naast werk. Er komt een storingsmelding binnen, de slagboom is kapot. Je gaat aan de slag om te kijken of je dit probleem zelf kan verhelpen, en dat lukt! Fijn, dat scheelt weer een belletje naar onze leverancier. In de loop van de ochtend staat de hovenier voor de deur, je bespreekt onze wensen en de hovenier gaat aan de slag. In het call systeem komt er een melding binnen over een raam dat tocht op de 5e etage. Je pakt de schroevendraaier en trap mee en kan dit probleem direct verhelpen. Na een welverdiende pauze ga je in overleg met een aantal directe collega’s, samen bespreken jullie de aankomende projecten en de daaruit voortkomende werkzaamheden. Na de vergadering kan je direct aan de slag met een aantal punten van de actielijst. Vervolgens is het tijd om de binnen gekomen mailtjes op te pakken, het plaatsen van een reclame boog bij een (wandel)vierdaagse, daar kan je alvast wat belletjes voor plegen. Ook het controleplan staat nog op de planning vandaag, je kijkt of we nog up-to-date zijn met de beveiliging eisen en wat er komende maand gedaan moet worden. Het is bijna 4 uur, je belt nog twee bedrijven die binnenkort onderhoud bij ons komen verrichten en sluit daarna de laptop af. Wat een afwisselende dag was dit toch weer!

Jouw takenpakket in het kort:

 • Het beheer van het GBS en het beheer van de brandmeldinstallatie.
 • Innovatief kijken naar verduurzaming binnen de organisatie.
 • Het controleren van de controleplannen (werken de alarmen nog, zijn de waterdetectoren nog actief, etc.).
 • Het controleren van o.a. ons beveiligingssysteem.
 • Het oplossen van technische storingen.
 • Het geven van werkplekinstructies.
 • Het ondersteunen bij evenementen o.a. door het plaatsen van audiovisuele hulpmiddelen.
 • De facilitaire inkoop.
 • Archiefbeheer.
 • Het afhandelen van klachten en storingen.

Waar ga je werken?
Wegens het naderend pensioen van één van onze medewerkers technische dienst, komt er een plek vrij in dit team van 2 professionele enthousiastelingen. Je hebt in deze rol ook veel contact met andere collega’s binnen de afdeling Facilitaire Zaken, er heerst een informele en fijne werksfeer en in de pauze leggen wij geregeld een kaartje met elkaar!

Wie zijn wij?
Wij zijn Zorg en Zekerheid. Dé regionale zorgverzekeraar waar zo’n 500 collega’s zich dagelijks inzetten voor onze verzekerden. Vanuit onze Leidse thuisbasis staan we letterlijk dicht bij de verzekerden, zorgaanbieders, cliëntenorganisaties, gemeenten én werkgevers. Zo schakelen we snel en leggen we nog meer de nadruk op onze persoonlijke benadering. En dat allemaal zonder winstoogmerk. Ons doel is om iedereen te helpen de gezondste versie van zichzelf te kunnen en mogen zijn. We zijn een vooruitstrevende organisatie die gelooft in de kracht van onze medewerkers om samen te werken en verantwoordelijkheid te nemen. Daarom streven we naar zelforganisatie en persoonlijk leiderschap van onze medewerkers.

Om onze ambities voor de komende jaren te realiseren, zoeken wij een enthousiaste medewerker technische dienst die zichzelf verder wil ontwikkelen en een bijdrage wil leveren aan de toekomst van Zorg en Zekerheid.

Wat krijg je?
Wij zijn een energieke zorgverzekeraar voor onze klanten en voor onze collega’s; jouw welzijn is belangrijk voor ons. Een goede balans tussen werk en privé en veel gezonde initiatieven zijn een onderdeel van werken bij Zorg en Zekerheid. Bij Zorg en Zekerheid geven we je graag waardering voor al jouw harde werken. Op basis van een fulltime werkweek van 34 uur kun je rekenen op een interessant pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Een baan voor 34 uur per week.
 • Een marktconform salaris van € 2.406,- tot € 3.349,- (op basis van een fulltime werkweek).
 • Een laptop.
 • Een groot deel van je pensioenbijdrage wordt door ons betaald.
 • Een dertiende maand.
 • 5 en halve week aan vakantiedagen, bovendien heb je de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.
 • 8% vakantietoeslag.
 • Mogelijkheden om op onze kosten cursussen en opleidingen te volgen. Je kan ook gebruikmaken van onze e-learning omgeving.
 • Alles weten over onze arbeidsvoorwaarden? Ga naar werkenbijzorgenzekerheid.nl/over-ons/arbeidsvoorwaarden.

Wat breng je mee?
Met jouw natuurlijke servicegerichtheid, zelfverzekerdheid en probleemoplossend vermogen ben je een waardevolle toevoeging aan ons team van technische professionals.

Daarnaast beschik je over:

 • Een afgeronde mbo-opleiding in een passende richting (denk b.v. aan, elektrotechniek of werktuigbouwkunde).
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie (denk ook aan functies zoals huismeester of conciërge).
 • Digitaal vaardig.
 • Kennis van arbo-normen.
 • Ervaring met het ontwikkelen van een meer-jaren onderhouds- en investeringsplan.
 • Een ploeghouder BHV-certificaat of bent bereid deze te behalen.
 • Een werkplekinrichting-certificaat of bent bereid deze te behalen.

Zin om impact te maken?
Leuk! Wij gaan gelijk aan de slag met jouw sollicitatie. Solliciteren kan via het sollicitatieformulier op onze website. Reageren is mogelijk tot woensdag 5 juni. Hebben wij eerder een kandidaat blij gemaakt? Dan sluit de vacature op voorhand. Heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een appje of neem contact op met Merel Luiten (recruiter) via 06 53 10 38 20.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.Functie:Monteur technische dienst
Startdatum:23-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2406 – 3349
Uren per week:34 – 34

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid via onbekend of 06-53103820. Of bezoek hun website https://dlrs.info/LtvU8wc.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures kaag
 2. Medewerker Technische Dienst Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures