Vacature Senior Technisch Kwaliteitsmedewerker - Staal Producten

Senior Technisch Kwaliteitsmedewerker - Staal Producten in Lisse

Met spoed een ervaren (Senior) Technisch Kwaliteitsmedewerker gezocht voor een organisatie met een gevestigde naam op de Nederlandse staalmarkt! Wil jij werken voor een specialist die stalen producten kan leveren die niemand anders uit voorraad kan leveren? (Denk hierbij aan assen, bussen, ringen, flenzen van enkele kilo's tot meer dan 100 ton).

Reageer vandaag nog en wij vertellen je alles over deze bijzondere rol!

De organisatie vertegenwoordigd een groot aantal gecertificeerde fabrieken en groothandels in binnen- en buitenland. Veel van hun producten worden geleverd volgens specifieke materiaalspecificaties, volgens tekeningen, volgens internationale standaards en met keur van erkende instanties.

Als Senior Technisch Kwaliteitsmedewerker zit je in het back-office team, dat bestaat uit een order begeleider en administratief medewerker. Als Senior Technisch Kwaliteitsmedewerker draag jij zorg voor alle aspecten met betrekking tot kwaliteit van de door de onderneming en de door haar afgeleverde producten en onderdelen.


Je controleert alle materiaalcertificaten op juistheid en volledigheid, doet aan troubleshooting voor allerlei technische zaken en NCR's, je bewaakt en houdt alles bij over producenten, vervoerders en organisatie- en werkprocedures. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ISO systeem zal je ook interne audits houden.

Jouw functie wordt breder getrokken dan alleen QA/QC; er wordt ook van jou verwacht dat je meehelpt en mee ondersteunt met het functioneren van het back-office team. Je denkt ook actief mee in het efficiënter maken van het administratieve-, logistieke- en order-afhandelingsproces.
Je bent dus breed inzetbaar en in staat om de administratie, logistiek en orderbegeleiding naar een hoger plan te brengen!Functie:Senior Technisch Kwaliteitsmedewerker - Staal Producten, QA Staal
Startdatum:28-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Independent Recruiters via klaasjan.02150.572@independentrecruiters.aplitrak.com of 020-7723648. Of bezoek hun website http://www.independentrecruiters.nl.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag
  2. Senior Technisch Kwaliteitsmedewerker – Staal Producten Independent Recruiters 28-02-2024

Bekijk ook andere vacatures