Vacature Onbekend - Onbekend

Onbekend - Onbekend in Sassenheim

  • Redactie Teylingen
  • 23-02-2024

Vrijwilligers in Sassenheim

Oranjevereniging Sassenheim LogoOranjevereniging Sassenheim LogoOranjevereniging Sassenheim Logo

De Oranjevereniging Sassenheim roept enthousiaste vrijwilligers op om deel te nemen aan de najaarsfeesten die plaatsvinden van 15 tot en met 23 september. De vereniging is op zoek naar betrokken dorpsgenoten die willen bijdragen aan het succes van deze geliefde jaarlijkse festiviteiten.

Op woensdag 20 september staat de grote lampionoptocht op het programma, een hoogtepunt van de najaarsfeesten. De Oranjevereniging zoekt mensen die willen helpen met het regelen van het verkeer tijdens deze optocht. Dit is een unieke kans om een zichtbare bijdrage te leveren aan een betere veiligheid en vlot verloop van dit prachtige evenement.

Daarnaast zoekt de Oranjevereniging vrijwilligers die tijdens de kermisavonden een oogje in het zeil willen houden. Jouw aanwezigheid kan een verschil maken in een gezellige en veilige omgeving voor bezoekers van alle leeftijden. Jij bent het aanspreekpunt voor de bezoekers op deze momenten om ze verder te helpen en om de veiligheid in de gaten te houden .

Om de diverse activiteiten tijdens de najaarsfeesten soepel te laten verlopen, zijn er ook mensen nodig die willen helpen met het plaatsen en verwijderen van hekken. Deze essentiële taak draagt bij aan de algemene organisatie en veiligheid van de festiviteiten.

Vrijwilligers die willen bijdragen aan de najaarsfeesten worden van harte uitgenodigd om zich aan te melden bij de Oranjevereniging Sassenheim. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via of een bezoek brengen aan de website van de vereniging: www.oranjevereniging-sassenheim.nl.
Functie: vrijwilligers Startdatum: 22-02-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: Lagere school Contracttype: Vrijwilliger Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Oranjevereniging Sassenheim via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:unknown
Startdatum:25-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Oranjevereniging Sassenheim via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaagkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaagkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag
  2. Onbekend – Onbekend Oranjevereniging Sassenheim 25-02-2024

Bekijk ook andere vacatures